Yritin etsiä koko kesän sopivaa aikaa, että Oulussa olisi agilitykisat ja samalla vierailtaisiin Pipan kasvattajan luona  Kiimingissä. Ihan Oulusta ei sopivia kisoja löytynyt, mutta reilun parin sadan kilsan päästä alaspäin eli Pihtiputaalla oli suht sopivat 5.8. Matka oli pitkä, kilometrejä tuli yhteensä 1275. Perjantaiaamuna kello seitsemältä startattiin ja kotoon palattiin sunnuntaiyönä puoli kahdeltatoista. Pippa jaksoi hienosti :o) Se jopa osaa nykyään nukkua autossa! Eikä kaksi yötä kylässä hetkauttanut sitä ensinkään.

Perjantai-iltapäivänä oltiin perillä, ja tuona iltana tehtiin reipas lenkki, mukana oli Pipan isä Sidi, sisko Nana sekä Nabu. Pip oli aluksi varovainen, ei lähtenyt juoksuun mukaan ja Sidi (hihnassa) vielä palautti sen maan pinnalle hyökkäyksellä. Vähitellen häntä nousi ja Pippa pääsi porukkaan mukaan :o) Kun Nana pyysi Pippaa leikkiin ihan samalla ärinällä ku ite pitää, ni Pippaa pelotti, ei lähtenyt mukaan. Pip hyväksyttiin tosi hyvin laumaan noiden parin päivän aikana. Tosin eivät olleet sisällä samassa huoneessa, ku olis turha riski tulla kärhämiä.

Perjantaina käytiin agikentällä, jossa oli myös Pirkko, joka veti meille harkat lauantaiaamupäivällä. Tarkoitus oli treenailla myös pk-juttuja mahdollisimman paljon. Käytiin yhdellä kentällä ottamassa jotain, Pippa sai tehdä kotokennelin lähimetikössä rullareeniä ja jälellekin se pääsi ;o) Kivasti reenailtiin, aika kului tosi nopeasti ja pian oli sunnuntaiaamu ja lähtö Pihtiputaalle agikisoihin.

Pitkät ajomatkat tekivät reissusta rankan, mutta muuten oli hirveän kivaa päästä harjoittelemaan Marjon ja koirujensa kanssa sekä juttelemaan koiruasioista ;oD Ehkä taas ens kesänä ;o)