Eilen Rokki ei sitten sen suuremmin juhlistanut synttäriään. Hiukan ulimääräistä lellittelyä pikkumiehelle. Se oli ihanan rauhallinen koko päivän, ehkä kaksi tuntia juoksua ja painia pellolla teki siis tehtävänsä. ;o) Tänään aamulla oli kello soimassa, sillä oltiin sovittu harkat Noormarkkuun Johannan ja Suvin kanssa.

Pippa oli eka potsku WeCAn hallin pihassa. Se ei saa agia tehdä, joten siis tokostusta. Nassikka on viime aikoina melkein huutanut ohjatun kapuloita vietäessä. Tavoite siis, että ehdin naksauttaa ja namittaa sen ennen ääntelyä. Homma onnistui. :oD Johanna kulki kapuloitten kanssa, vei niitä ja mää annoin plikalle kanaa ihan urakalla. ;o) Jatkamma aussitytön hiljennysyritystä. ;o)

Rokki agiloi hiukkasen. Mua jännitti, koska viime talvena Roks ei uskaltanut tehdä mitään pelästyttyään peltihallin katolta alas jymisevää lunta. Ja hallissa on paljon koirain hajua, joita Romppu Pomppunen tunnetusti mielellään merkkailisi. Ihme ja kumma: me tehtiin yhteistyötä. :oD Ronspua hiukan haistatutti, mutta ei pahasti. Komeasti se meni keppejä, suhahti putkeen ja hyppelykin onnistui. Kontaktiesteillä oli alkuun epävarmuutta. Ne eivät ole maailman järeintä tekoa, antavat enempi periksi ku Hossun esteet. Pienellä rohkaisulla Roks meni puomin. A:lla ei ongelmia, kunhan en ollut tiellä, että sinne pääsi. ;o) Keinu meinasi olla paha, mutta taas pikku rohkaisu ja Johanna ja Suvi namittivat keinun päässä, niin menihän se. :o) Kiihkotin pojan haukkumaan, niin siitäkin sai rohkeuksia. Välillä Rompsu kävi tauolla eli odotteli autossa Tytyn agiloidessa. Toisella sessiolla Rokki yhtä reipasilmeinen ja hieno. ;o) Taas jokunen kontakti, kepit ja pikkiriikkisiä radanpätkiä. Jäi superhyvä mieli ja lopuksi vielä yhdessä löylytettiin supikoirankarvalelu. ;oD

Lopuksi Pisp sai tehdä seuraamista, luoksetuloa ja jättöjä. Autossa odotus näkyi tai siis kuului. Mutta että voi koiruusn olla innokas ja taitava pupulainen. ;o)

Seuraavaksi Itäkeskukseen ja Mustiin ja Mirriin vilkaisemaan, josko siellä olisi Ronspulle synttärilahjaksi Hurtan rasvanahkapanta, mutta ei ollut kokoa. Käymme katsomassa joskus uudelleen. Mutta jotain tuskaisaakin siellä tehtiin eli oltiin vaateostoksilla. Roks koklasi tuollaista Hurtan manttelia. Mustaharmaa väri olis tyylikäs ja passeli Roksun turkkiin. 55-senttinen oli liian iso ja 50-senttinen muuten sopiva, mutta mahan alla oleva läppä meni liian likelle kikkiä. Ei saanut poika semmoista siis ja tota paremmankokoista oli vaan punaisena. Jatkamme etsintää ja siihen asti Vomps-mies kulkee Pispun vanhassa loimessa. Tai siis nököttää autossa, kun pelkästään harkkaodotteluissa noin komeaturkkinen koisku takkia tarvitsee.

Ostin pussillisen Hill's keksejä samaisesta kaupasta. Rokkia epäilytti ensin, tohtiiko syödä, mutta maistoi ja hyvää oli. Pippa söi himona niin kuin kaiken muunkin aina kun vaan annetaan. mahtoiko Pip vetästä kolme keksiä ja Rok yhden. Lähdin tekemään ruokaostokset ja pistin keksipussin etupenkille. Mulla on kompostikehikosta tehty viritelmä, jonka avulla koirustajat pysyvät takana eivätkä pääse etupenkille. Kun tulin kaupasta, olivat nassit kyllä takana mutta niin oli tyhjä revitty keksipussikin. Tosi tehokas koiranestoviritys. Mitäköhän tuota nälkäistä Pispua varten vois oikein tuonne autoon kehjitellä. ;O) Ja että aussikalla oli nälkäinen ja pettynyt ilme, kun naksuttelin kotona harkoista jääneet kananpalat Rokille.