Perjantaiaamu aloitettiin Pipan kanssa reippaasti. Mentiin ysiksi Hossuun, jossa meitä jo odotti Milla ja Ninja. Ninja treenasi metallihyppynoudon, joten Pippakin sai tehdä sen. Erinomainen suoritus Pipalta, mitä nyt suussa iljettävä kapula pakkaa kolisemaan palauttaessa. Sitten kaukkarit, jotka hylkäsin, kun seisomasta maahan -vaihdossa takatassunpohjien kuvitteellinen liima petti. Toisella yrittämällä hieno setti. ;oD Sitten hyödynnettiin Millaa eli ohjatun noudon reeniä motivaatioharkantyylisenä. Meen edessä oli merkki kymmenisen metrin päässä ja sen takana vasemmalla ja oikealla noin kuuden metrin päässä namialustat. Merkin menin palkkaamaan kädestä ja avustaja vei alustoille nampat, vei muka kummallekin ja tietenkin vain mun pyytämään laitti oikeasti. Tehtiin merkki-vasen-oikea-merkki-oikea-oikea-vasen-vasen-merkki. Kerran en huolinut merkkiä, muuten Pip ihan superhienosti kuulolla. ;oD Se oli ehdottomasti broiskunsydänten väärtti! Vauhtia oli aluks varsin niukasti, mutta en ollut itekkään kuuman takia parhaimmillani. Ja lisäks selkä niin kipeä, että särkylääkkeen voimalla pystyin liikkumaan. Ihmeesti tuollaiset mun olotilat vaikuttaa Rispulaiseen. Kieltämättä se kyllä intoontui vähitellen tekemään hiukan vauhdikkaammin. Parilla ekalla kerralla Millan viedessä namia se kitisi, mutta sitten vaan tuijotteli hiljaa.

Roksunterin reenisessio oli illalla, kun alkoi syksyn agilointiryhmä. Ryhmässä ovat Suvin kolme t-tyttöä, Tuulan lagotot Tara ja Leksu, Johanna kera Hallan, tällä kertaa poissaolevat Sari ja Taavi sekä me Roksun kanssa. Aika paljon meitä on, mutta niukasti toistoja tekeviä on neljä koirakkoa, joten ei kumminkaan reenit hirveästi veny. Muut harkkasivat ens viikonloppuna käytävän Kaupunkitaistelun rataa, mutta ei me Rokin kanssa. Meen eka sessio oli kuus toistoa keinua yhdellä pehmikkeellä. Ekalla Tuula kevitti, muuten Roks äijäili koko homman ite. ;o) Siihen perään hyppy+puomi. Pyrin saamaan Rokin jämähtämään kunnolla alastulolle, mutta ekalla toistolla ei ymmärtänyt mua täysin. Siispä tehtiin vielä uudestaan samalta puolelta ja sitten vielä toiselta kertaalleen, ja näissä osasin onneks kertoa, mitä porostimelta toivoin. ;O) Pojalla oli reipas vauhti ja sai mennä hyttiinsä odottamaan tokaa sessiota. Se aloitettiin vinokepeillä, jotka ihan mallikkaat paitsi, että mun pitää antaa Rokille rauha aloittaa ne kunnolla ennen tsempityksiä. Johanna kuvasi koirusia, joten sen tähden kerran vielä puomille. Sitten päivän varsinainen ohjausharkka: hyppy+välistäveto+hyppy+vino hyppy. Tehtiin kummaltakin puolelta. Hiukan vaikeutti, että otettiin lentävä lähtö, mun pitää olla tosi tarkkana, että Roks kuulolla. Saatiin muutamalla yrittämällä oikein hienot suhaukset, ja niitten kunniaksi kunnon supikoiraleluleikit murinoin. ;oD Vikaksi kaks vinoa hyppyä ja putki etenemisharkkana. Rokki ei nähnyt, että namilautanen vietiin palkaksi. Se eteni oivallisesti, en mennyt yhtään perään. Reipas porostin!

Tänään aamupäivän koiruusjuttuja häiritsi naimisiin menevä serkku. ;o) Illalla mentiin Tuulan koikkujen kanssa lenkuralle Järilään. Oltiin paikalla hiukka ennen ja sää oli kahdeksan jälkeen jähtynyt sen vertta, että otettiin pikainen esineruuduntyyppinen. Pippa oli ensin hommissa ja Roks huuteli autolla. Kiusasin innokasta aussikkaa jättämällä esineen (lelun) tosi etuosaan, sillä Pip vetää aina niin täysillä takarajalle, että nenä ei oo ehtinyt aueta haistokuntoon. Jonkin aikaa se etsiskeli ja lopulta tuli etuosaan ja löysi. ;o) Toisella kertaa sama juttu. Nyt se oli ehkä aavistuksen väsynyt ekasta etsimisestä ja lähti sen vertta kohtuullisemmalla vauhdilla, että meni pari metriä ohi, sai hajun ja palautti heti, hieno koirustin. Rokki yllätti mut iloisesti. ;oD Se oli puussa kii, ku piletin lelun kanssa. Heitin lelun puun taa ja lähdin päästämään Rokkia töihin. Se etsi aktiivisesti, mutta väärästä kohtaa. Se jatkoi hienosti, mua pelotti, alkaako merkkailla. Ehei, se etsi ja etsi ja lopulta löysi ja toi lelun mulle. ;oD) Ainoa kauneisvirhe, että esine putosi. Piilotin uusiks Rokin kattellessa. Nyt se löysi nopeammin ja toi erihienosti sen mulle. :O) Jeeejeeejeeeee!!

Iltaruoka sisällä tokostuksesta. Pip tavalliseen tapaan super. Myös Rokilla oli just eikä melkein oikea meininki. Meillä oli kunnolla yhteys, se selvästi haastoi mua esim. upeilla eteenliimautumisilla. Sivulle meni tosi napakasti. Imuttamisessa oli upean röyhkeä. Taitaa pienen pieni painonpudotus toimia, se ihan hinkuu ruokaa vanhaan malliin.