Roksuttaja söi ripuliin keskiviikon attapectiniä ja vielä tänään  aamulla yhden. Kakia ei tullut, joten lopetin. Koitin seurailla sitä, mutta nyt vasta illalla huomasin aiemmin tehdyt torttikset takapihalla, aivan normikunnossa maha ;o) Eilen iltapäivällä annoin puolikkaan nappularuuan, illalla tavallisen satsin ja tänään myös. Vatsatauti on nyt takana, jee! Sen kunniaks pitää alkaa vaikkapa jäljestää runsailla nameilla ;o) Just äsken annoin ekan puruluun parin päivän tauon jälkeen, jo on herkunomainen!

Eilen oltiin Forssassa agikisoissa, reipas Roks tietty mukana. Se poukki ihan intona kohti koiria, mutta ei päässyt kenenkään luo, kaipa se tuosta rauhottuu, kun ei oo kannattavaa hommaa. Siellä kisasikin muutama poronen, sukulaiskoira Tinka ja Tampereellakin nähty Yrtti. Kuljettiin Yrtin ohi ja Romppanen melkein sekos, niin kaunis ja ihana oli ;oD Tinkan emännän mielestä Rokissa oli hiukan samaa näköä ku joissain muissa Rokin emän isän Solun jälkeläisissä.

Tänään meillä oli agiharkat, ja Rokki jätti ne väliin. Alkuillasta tehty lenkki hiekkakuppien läheisyydessä oli niin hikistä hommaa, että poju meni sängyn alle nukkumaan ja katsoi mua "herättäkää ku palaatte"-ilmeellä. Ei tarvinnut, suloisesti se oli vastassa mun ja Pippasen palatessa :o) Pipan kanssa tehtiin ennen agia pk-noudot. Metrisen nouto hyvä, palautus aavistuksen vinoon. En voi olla kauempana, et palais pitemmän matkan ja pakosti suorempaan, sillä en saa heitettyä kapulaa sit yli. A-noudon Pips palautti ekan kerran metrisen yli takas hyppäämällä. Uus yritys ja sit oli mallikas suoritus, jesh ;oD Agireenissä ei oltu ku me ja kolme sheltiä, ihanan vähän ja tehokasta. Ekalla viiden esteen setillä tehtiin helpommasta vaikeampaan, enkä saanut yksiä kaarteita pienemmiksi vaikka mitä koitin. No ajatellaan postiivisesti, että rimat pysyy varmemmin tällä tyylillä ;o) Toisessa radan pätkässä oli tosi ikäviä houkutteita nopealle poukkaajakoiralle, mutta löydettiin oikein hyvä tapa lähettää Pippendaali oiekaan osoitteeseen. Pips oli tosi hyvä taas tänään :o)

Pipan kapulalle karkaus ja eilisessä agistartissa nousu herätti mut. Päätin alkaa plikalle vähäks aikaa jääkauden. En huomioi sitä silleen ku oon tehnyt, vaan nyt sen pitää tehdä jotain ennen ku ees rapsutan. Ruokakupilla se on poukkinut, nyt ollaan siellä kovin hillittyjä, ettei kuppi mee pois näkyvistä. Pyrin tekemään tosi paljon Pipan kanssa, ni sit on oikeudenmukaista vaatia vaan makoilemaan kotona ja olemaan näkymätön :o) Kahtena päivänä vielä kouluun, ja sit alkaa ankara koirulaisharrastus ihan kokopäivätoimisena ;o)