Mun piti mennä UPK:n majalle kokeilemaan tuulipukua, mutta oltiinkin siellä parisenkymmentä minuuttia yksinämme Rokin kanssa (Pip odotti autossa, kun sillä oli tiedossa leikkilenkki Onnin kanssa). Ensin poju oli hihnassa, ja se haisteli kovasti. Päästin sen hetken päästä auki, haistelu vaan jatkui. Menin piiloon, kun haju niin vei pientä poikasta. Tulihan se lopulta luokse, ja sitten sain tosi hyvin naksuteltua sille taajaan kontaktista. Se rupesi pitämään oikein mallikasta kontaktia muhun :o) Olin ihan passiivinen, muutaman rauhallisen "hyvän" vain sanoin, toimin siis naksaus+nami -automaattina ;o) Sitten mulle tuli mieleen, että mahtava paikka harjoitella leikkimistä. Hain patukat, Rokki on ihan intona nähdessään patun. Pienen hullutuksen perään Romppanen meni hienosti hakemaan sitä ja tuli luo, kun houkuttelin toisella samanlaisella. Taaskaan se ei meinannut irrottaa, koska se luottaa painiotteisiin. Se koittaa tulla patu suussa kiinni mun houkuttelukäteen ja sidontaotteilla koittaa saada toisenkin itelleen ;o) Paini ei liene kreikkalais-roomalaista vaan ihan vapaapainia, sillä taas tuli minimaalinen jälki mun leikkikäteeni ;oD Hiukan olen kehittynyt, sillä nyt sain Rokin lopulta irrottamaan enkä kertaakaan vahingossa heittänyt patua, jos sillä oli edellinen vielä suussa :o) Tehtiin kai kuus tai seitsemän heittoa ;o) Sitten patukan "vetoa", ku pentuliini niin haluaa, tulee tarjoamaan saalistaan. Annan sen voittaa aikas heti, eikä se edes lähde pois pröystäilemään voitollaan, vaan haluaa aina vaan heti lisää ;o) Leikin jälkeen taas hiukan kontaktia, ja nyt mulle tuli ekan kerran olo, että kyllä me vielä joskus aletaan tehdä jotain yhteistä kivaa ;oD Iso työ mulla edessä, että Rokki kiinnostuu musta kunnolla, mutta kyllä meistä pari vielä tulee! On meinaan porostin hiemaisen erilainen kuin aussikka, niin paljon uutta opittavaa mulla.

Pippa oli Onnin kanssa tunnin lenkillä. Ilma oli lämmin, likemmäs 20 astetta. Kivasti koirulat silti juoksentelivat. Onnista on kehittynyt jo kivan nopea juoksukaveri, Pippa saa ihan tosissaan juosta saadakseen sen kiinni :o)

Pipan vatsa on häikkäillyt vajaan viikon ajan. Aamutorttuset ok, mutta illemmalla jopa niin löysää, että piti housukarvat pestä. Lakkasin antamasta sille iltaruuan joukossa porkkuraastetta. Mutta namista ei kyllä tingitä! Eekkua pitää noin hienon ja kiltin plikan saada ;oD Lisäksi  Pippa on saanut pari teelusikallista biobakia (yliannos) kaikkiin kolmeen päivittäiseen ruokaan sekä aamulla kunnon lorauksen casilus-piimää. Nappulana se nauskuttaa sekoitusta, jossa reilu puolet Eukanuban lammasriisiä ja vajaa puolet jogging&agilityä. Lemmikkipalstoilta luin, että huoneenlämmössä nappuloita turvottaessa alkaa jo puolen tunnin päästä huonotkin bakteerit lisääntyä, joten lakkasin turvottamisen. Kaadan papm´naiset kippaan ja kunnon loraus vettä päälle ja sitten heti tarjolle. Ei sais sanoa/kirjoittaa, mutta nyt on masu ollut kaks päivää kunnossa :o) Toivottavasti pysyykin kunnossa. Pipassa oli selvästi pumppakoiraisuuden oireita yli viikon ajan, joten sen vatsa lienee ollut kipeä. Muutama päivä vielä maitohappobakteeria, ja Pipan nappuloita en enää turvota. Ja pitäisi muistaa panna Rokin nappulaiset jääkaappiin turpoamaan.

On aikamoisen nälkäinen kaksikko nää mun Pippendaal ja Roksuttilainen. Pippa on opettanut Rokille, milleen voi saada lisäruokaa. Tai ei Pip tarkoituksella, mutta pentu-paha matkii. Pippa kantaa mulle kaiken mahdollisen kuten roskia, sukkia, leluja, lehtiä. Tehdään vaihtarit eli Pip saa yhden nappulan palkaksi ;o) Rokkikin on tajunnut idean, mutta ei onneksi ole vielä yhtä innokas kuin Pips. Ja välistä Romppanen unohtaa, että piti antaa jotain saadakseen namin, kun se vaan tuijottamalla koittaa saada nappulan :o)

Sisäsiisteydestä en ole muistanut iäisyyksiin kirjoitella. Asia on edistynyt upeasti. Mulla ei onneksi oo juurikaan yli tunnin yhtämittaisia poissaoloja kotoa, joten pääosin meille ei enää tule pisuja sisään :o) Koko viime viikolla ei tullut yksiäkään! ;oD Eilen tuli 6,5 tunnin työpäivän aikana vissiin kahdet, lisäksi Rok oli vetänyt kirjoituspöydältä papruja lattialle, muutamissa niistä hiukan pisiä :o/ Unohdin panna lattian pesun jälkeen uudet paperit, mutta ei niitä olis ees tarvittukaan tänään :o) Ilma on ihanan lämmin, joten pyrin pitämään takaoven auki eli poikanen käy siellä. Ja olen itekkin hiukan kehittynyt, sillä muistan pistää nassikan paremmin takapihalla käymään vähintään puolen tunnin välein, jos se leikiskelee. Hyvältä siis näyttää :o)