Mun flunssa vaan kiusaa, ni töitten jälkeen nukuin jälkien tallomisen sijaan. :o/ Tuulan koirain kanssa käväistiin metsällä. Pippa juoksi ku pieni eläin, taisi olla siis selän jumit nyt mennyttä ja vauhti nautintoa. :o)  Myös Rokki sai olla vapaana, ja käyttäytyikin ok. Se harmitti, että käväisi ajamassa linnut ilmaan yhdestä pusikosta. Mentiin saman tien Pispun kanssa piiloon syömään namia, ja saatiin Roks ekaa kertaa paniikkiin. Vaikka Tuula oli vieressä, ni jäpä juoksi ku päätön kana, ei sitä tavallista harkitsevaa ympäristön skannausta silmällä ja kuonolla sekä suoraan luokse tuloa. Se lähti juoksemaan suuntaan, josta oltiin tultu ja pisti ison loikkarin päälle, tarvi huutaa, ja palatessa taas ohi, jolloin noustiin Pipan kanssa. Outo juttu tuo. Rokki piti taas tosi kivasti kontaktia sekä hihnassa että vapaana. Mahtoikohan olla yhteensä vapaana likemmäs vartin. ;o)

Iltaruoka ansaittiin yllättäin sisätokolla. Ensin koirat vieretysten paikkaistumista ja perään paikkamakuuta. Hienot taiturit, ei mitään huomautettavaa. :oD Sitten Pippa seurasi melkoisen kiihkeästi ja teki nopeita jättöjä, kerran tais ennakoida ja teki väärän. Muuten hienoja ja sellaista muutoin harjoiteltiin, että sivulla sanon "seuraa" ja silloin raaskitaan odottaa, että mää lähden liikkeelle ja sit vasta koirusen peba irti maasta. Kaukkareissa parit tosi hienot, jokunen yksittäinen vähemmän hyvä. Lisäks eteenliimautumista ja siinä pysymistä rauhallisena sekä sivullemenoa.

Rokki vuoroon, innokas poronpoikaseni. Tarjoaa himona eteenliimautumista ja alkaa olla melkoisen hieno eikä se ees tainnut kertaakaan väistää mua. Alkaa löytyä siis mun toivoma röyhkeys! ;oD Sivulle hienosti monta kertaa. Seuraamispaikkaa nappuloita imuttamalla. Paikallaan käännöstä oikealle, hyvin. Vasemmalle käännöstä pohjustetaan namilla vääntämällä, ja saatiinkin pojan peba liikkumaan oikein. ;o) Jätöt kivat, kaikki asennot oikein. Palkkasin lähinnä nopeasta asennon otosta. Kovin tyytyväinen olen kumpaankin rekkuun. :o))