Pitkästä aikaa oltiin tänään tottelevaisuuskokeessa. Ketterä teamin kenttä on ihana: pitkillä sivuilla pensasaidat, taakse en tiedä pääseekö ja edessäkin oli varsin vähän katselijoita tai olivat kaukana. Ei sen puolesta mitään turhia paineita Pippaliinille ja jostain syystä tykkään kovasti nurmikentistä. Meitä tuomaroi Ilkka Stén, joten tunnelma oli leppoisa.

Paikkaistuminen              10
Paikkamakuu                  10
Seuraaminen                     9
Idari                                10
Luoksetulo pysäyksin        6
Ruutu                              10
Ohjattu                            10
Metallihyppynouto             8
Tunnari                            10
Kaukkarit                         5

Ensin oli paikkaistuminen ryhmässä. Pippa on sitten aina niin tarkkana, että se näyttää tosi upealta ja pätevältä ;oD Ite en tietty nähnyt, mutta palatessa oli tuollainen ja kuulemma sellainen koko aika.

Me oltiin suoritusvuorossa toisina yhteensä neljästä koirakosta. Saatiin aloittaa ruudulla ja vaikka ite sanon, se oli täydellinen ;oD Kiihkeä, tarkka merkki, aika faarttia ruutuun, jarrutti vasta mun huutaessa, rauhallinen seisominen mistä nopeasti maihin, tarkkaavainen odotus ja rivakka seuraamaan tulo. Oli muuten ekat ruutupisteet, jotka tää tuomari Ilu meille ikinä on antanut :o) Seuraavaksi ohjattu, apua, kapulat oli ruudun edellä ja olin puolivarma, et toistetaan ruutuliike. Mutta ei: tarkka, kaunis merkille meno ja upea vasemman kapulan nouto ;o) Mahtikoikku! Mtönnettäköön, että Pips piti minimaalista ääntä, kun odotettiin kapuloiden vientiä. Seuraavaksi taas jännitystä eli tunnari, joka eilen ihan ketuiksi. Ennen liikkeitä käytiin avaamassa nenä yhdellä ojalla eli Pip nuuskutti sieltä mun piilottaman tunnaripalikan. Tunnarissa plikka raaski odottaa hyvin, reippaasti palikoille, haisti kaikki läpi, ekan palikan jo toiseen kertaan ja sitten otti oman ja mallikas palautus. Pelkkiä kymppejä tuohon asti ;o) Sitten vuorossa seuraaminen, Pippanen oli taas mun makuun turhan likellä, jalassa kii tosin nojaamatta. Ei justkaan edistämistä, käännöksissä väljyyttä, kerran tais kontakti hukkua ja perusasennoissa toivomisen varaa. Mutta Pippa teki tappavan pitkän seuraamisen iloisesti, häntä heilui kuulemma loppuun asti ;oD

Paussin jälkeen loput liikkeet. Jättöliikkeet eli idioottirinki oli ensin. Seisominen hiukan vinossa, muutan oikein hyvä suoritus. Luoksetulo on kammottava liike meille tällä hetkellä :o( Seisominen meni tosi pitkäksi ja näytti melkein, et Pips istuisi, mut ei kuulemma pers ollu maassa. Maahanmeno hyvä ja suht rivakka. Metallinoudon Pippa teki mallikkaasti, pistemenetys johtuu eräästä nimeltä mainitsettomansta söhröstä, joka heitti kapulan ulos kehästä ;o/ Viimeisenä kaukkarit, jotka varsin kehnot.

Jäljellä oli vielä paikkamakuu. Pippa oli kuulemma maannut taas tosi tarkkana, ei edes vilkaissut häiriöihmistä vaan tuijotti tiukasti telttaa, jonka takana olin. Ja ei alun makuussa eikä lopun istumisessa Pippa kuunnellut muita vaan odotti mun kehotuksia.

Pisteitä yhteensä 275 eli ykköspalkinto. :o) Meen eka valioitumisen jälkeen! Pippa oli eritaitava, teki niin hyvin kaiken, minkä tällä hetkellä osaa eli mitä harkattu. Palkinnoksi saatiin kukkakimppu :o), 15 kiloa muonaa ja Aino Aalto -lasi sekä toko-ruusuke ykkössijasta. Loppuun vielä tarvii pistää, että Pippa Pippuri sai tonnikalapasteijapalkan, herkkua. ;o))

Viime lauantain tokopäivästä ja tästä saatiin sellaista intoa, ( tai siis mää sain, Pippa on aina innokas,) että taidetaan harkata ennen piirinmestiksiä ;oD