Tiistai oli sittenkin turhan kuuma päivä ja lököilyksi meni. Nassit nautiskelivat komeat naudan jalkaluun palaset, varsinkin Pip kalusi sitä pitkään. Illalla treffattiin pitkästä aikaa lagottokamut Järilässä lenkillä. Niillä oli laumassa yksi hoitolagotto, mutta ihmeen hyvin konkkaronkka tuli toimeen. Roksuttajakin sai olla vapaana pitkästä pitkästä aikaa. :o)

Pipsunterilla oli oma privaattipuolituntinen AgilitynLumossa ennen Ronspun tuntia. Pippis oli ihan superintona ja taitava. Se luki mua ihan hemputin hyvin, mää vaan en joka kohdassa osannut ohjata kunnolla. Niin kuuma oli, et aussielainen alkoi pian läähättää rajusti ja meni ihan makoilemaan. Eihän se oikeasti oo ees käytttänyt agilihaksia pitkään aikaan, et ei ihmekään väsyä. Kontaktit täydelliset. :o) Ja hullun kiihkeää lelun tappamista väliajat. ;oD) Kirjoittelen tätä puol yhdentoista jälkeen ja tähän mennessä Pippaliini ei oo ontunut eikä ollut etuosasta jäykänoloinen. :oD Kunpa saatais silloin tällöin agiloida, on pupsin ilme agikentällä niin ihanan onnellinen. ;oD

Romppanen osallistui kurssilleen. Alku oli tosi hyvä, vaikka Pomppis läähätti kovasti ja oli jotenkin normaalia levottomampi. Tosi pian porostimen vauhti hyytyi. Eka setti kuitenkin suht ok. Toinen alkoi kivasti, mutta jämähti keinuun ja pahasti jämähtikin. :o(( Omat aivot kai jäi kotiin. Eka olis pitänyt tehdä pelkkää keinua eikä suoraan kesken rataa. Se meni ihan ok, mutta poronen pelästyi kolausta, ei oo ennen tainnut tehdä alumiinikeinulla. Koitettiin heti ottaa toistoja hihnassa hyvällä palkalla, tahmeaa. Pikkasen vauhtisuoraa namilautaselle ja paussi. Vimpaksi otettiin vielä keinua niin, että Tero piti keinua ja namitti, minkä jälkeen nostin Romppasen pois. Oon niin pettynyty itteeni, että pääsi käymään noin. Niinku muuten agi Rokin kanssa ei ois riittävän haastavaa, ni tällaista vielä mokaan. :o/ Siispä tästä lähin joka kerta keinua ja ens kerralla sitä toivottavasti jo vähän voidaan laskea.

Rokki ei oikein tykkää Mastery-nappulasta ja nyt hankittiin pussi strutsimuonaa eli HappyDog Africaa. Eka tosi saavat syödä vanhat pois. Ja Roksunterin masu on taas pikkasen temppuillut, toivottavasti helppaa, ku viikonlopusta lähtein säitten pitäs vähän viiletä.