Pippa ei ole enää ensinkään ontunut tassuaan! Oon niin tyytyväinen :oD

Huomenna on Pispulaisen hieronta, kysyn Minnalta vinkkiä, milleen olisi paras palata normaalirevittelyyn. Pidän edelleen koko aika jommankumman koiskun hihnassa ulkoiltaessa.

Rokki-paha häippäsi 20-30 sekunniks yhtenä pimeänä iltana :o( Mun tarvii tosissaan alkaa sunnitella laumasta karkotusta noita ajatellen. Pippakin huitas jälleen kerran jäneksen perään :o/

Jouluostoksilla ostin itelleni lahjan eli Cesar Millanin kirjan Koirakuiskaaja. :o) Luin sen saman tien, ja kovin tykästyin ajatuksiin. Siispä ollaan alettu ulkoilla paljon enempi nyt. :o) Ja sen kyllä huomaa kylppäristä, ehkä kuutio hiekkaa. ;o) Koiruset kieltämättä on rauhallisemman oloisia, ne alkoivat jo olla melkein villieläimiä flunssan ja Pipan tassujuttujen aiheuttaman niukemman liikunnan takia. Muutamien päivien selvästi runsaamman liikkumisen takia jalat on hieman väsyneet ja on mulla väsy muutenkin, käytiin näet aamulla tunnin lenkki ennen ku menin kasiksi töihin. Tarvis päästä jo nukkumaan, et jaksetaan huomenna. En kyllä osaa panna koirulaisia kirjan opastamalla tavalla kävelemään mun taakse, tosin Pippa aikas usein haluaa kulkea siellä.

Pipan siskosta tulee äippä, ja sen kunniaks se esittelee masuaan blogissaan. :o) Moninkohan kertainen täti Pipasta tulee. ;oD Rokin äippäkin tekkee toiset penskulaiset, ne löytyvät Tuulenkuun sivuilta.

Harkkailuja tehdään hiukan silloin tällöin. Yks päivä oli huono, Roksula kitisi. Se on pikkasen oppinut rauhoittumaan eli pääosin pojalla on kummiskin korvat ja kitinä onneks suht harvinaista :o)