Rokin olo ei oo enää ihan niin tuskaisa. Aamulla taas oltiin metsällä yli tunnin lenkki lagottojen kanssa. Roks oli liikkuvainen, mutta omat kierrokset varsin lyhyitä, olikohan max puolisen minuuttia pois näkyvistä. :o) Lenkin jälkeen pariin otteeseen se on istuskellut pihalla noin tunnin. Agiharkkasiin päästiin taas tuuraamaan Tytyä. Paljon pitää siis puuhastaa, että kitinöinti ja kiimanartun haisu unohtuvat. Tosin agireisun jälkeen kun käväistiin Ronspun ja Pippaliinin kanssa lähimetikössä, oli pororaasu taas ihan läähättäväinen ja haistelevainen sekä ääntä alkoi kuulua. :o( Mut suunta kumminkin parempaan päin. :o)

Tosiaan samalla porukalla agilitynlumon hallilla ku viikko sitten. Rokkia ei nyt haitannut koirat justkaan, Jallan murinan jälkeen oli sen mielestä ihan ok istuutua starttiin. :o) Rata oli aikas kinkkinen, tehtiin sitä pienissä pätkissä. Kivoja kiihdytyssuoria ei ollut, ni loppuun tehtiin vähän sovellusta, että sai portsu juosta pikkasen. :o) Pikkasen tasapaksua menoa meiltä, en osannut ohjata muutamia kohtia selvästi ja se vie Pompsilta heti vauhtia. Mua jotenkin hiukan ahistaa tuo agi tällä hetkellä, ku mää oon selvästi koirakon kehittymistä estävä tekijä. :o/ En sit millään opi liikkumaan tasaisemmin ja ketuttaa, etten ole Roksunterin kanssa harkannut kontakteja ja pohdin edelleen kovasti, pitäskö ne muuttaa suoritettavaks toisella tapaa.

Toinen ketutus on seinänaapurin kissa. Se luulee omistavansa koko lähitienoon eikä väistä mitään, sähisee ja uhoaa. Se on makaamassa meen ja naapurin välisen aidan päällä ja pelkään sen hyökkäävän sieltä koirain päälle, varsinkin Pip koittaa hyökiä kohti kissaa. Ajoin sen pois (mahtaa kostaa mulle joskus) heittämällä lunta sen päälle. Lopulta häippäs, mut en uskalla antaa koirien olla takapihalla ilman, että vahdin koko aika. Pelkään koirien silmien puolesta. Tilaan kissakarkoitetta, jota meinaan suihkutella ihan urakalla paikkoihin, joissa voi vaania mun pikkuisiani. Jos jollakulla on vinkkiä kissanvastaiseen sotaan, kerrothan vaikka kommentteihin. :o)