Tassu ei tunnun haittaavan Pippaa justkaan. Piiskulan piskipää jopa aamu-ulkoilulla karkasi kissan perään. :o(  Hiukan nassi kevittää takajalkaa, mutta aika normaalisti se kulkee. Koitan saada sille hieronnan parin kolmen viikon päähän tai niin nopeasti ku vaan saa.

Otin siteen pois ja yhden eläinlääkärin ohjeesta pistin tilalle hengittävämmän vaihtoehdon eli sukan. Teippasin villasukan siis Pipan jalkaan kiinni, ja se tuntuu hyvältä. Polkuantura näyttää kuivemmalta ku eilen. Pip ei oikein tykkää, että siihen kosketaan, ehkä pikkasen arka.

Sovittiin Rokille ja Ninjalle yhteinen hihnakävely. Pippa oli mukana silleen, että se sai vajaan vartin kuljeskella metsässä yksikseen mun kanssa ennen Millan ja Ninjan tuloa. Piilottelin sille käpyjä varvikkoihin, ja harmittelin, et miksei se yhtä upeasti haistele tunaripalikoita vaan niitten kanssa kiirehtii. Pip löysi joka kerta vakuuttavasti mun haisuisen kävyn. :oD Kun Ninjuska ja roksutti lähtivät kävelylle, piti Pip-raasu aika ulvontaa autossa, mua harmitti, ettei villasukkatassu päässyt mukaan. :o/ Rokki sai pienen hetken olla hihna perässä vapaana, ku painiskelivat tyttösen kanssa, muuten hihnassa koko aika, ku oltiin suht likellä Hossua. Ihan likellähän se viime kesänä kävi hirvijahdissa.

Pippaa edelleen nälättää hillittömästi, sillä ilman suuria ruokamääriä ei voi pieni koiratyttö saada tassua pelikuntoon! :oD))   Nyt siis laittamaan koiskujen kuppeihin strutsimuonaa  Happy Dog Africaa, joka on alkanut pudota Rokillekin tosi hyvin. Sitä lie jälellä knafti kaks kiloa ja sitten käyttöön Happy Dog Adult Medium, että saa porostin taas aluksi nirsoilla. :oP