Tänään on puuhasteltu kivasti. :o) Ennen Kennelrehun autoa 12.45 tein kummallekin namitetut jäljet nurmikolle, lämpötilaa en tiedä, turhan kuuma ilma edelleen meidän laumalle. Pipan jälki oli alle sata-askelinen ja Rokin jotain alle 50-askelinen. Pipalle muutamia tyhjiä siellä täällä, suurimmassa osassa puolikas Bestes-Futter MeatBall. Rokilla namppaa harvemmassa, kuivattua kanaa. Pipalla oli kiire ja osin meni oikeaa askelta, mutta silti tarkasti haistaen ja rytmin löydettyään tuskin jätti niitä syömättä. Rokki meni hitaasti, mutta lopulta sekin käynnistyi ja homma näytti ok.

Ennen lähtöä Rokin agiharkkoihin mentiin Pipsulaisen ja tunaripalikoitten kanssa hommiin. Nassi odotti, piilotin yhden ainokaisen erilaisiin nurmikoihin tai heiniin. Jokin taisi löytyä heti, mutta saatiin kiihkeä haistoääni kuulumaan Pippendaalin nenusta. ;o) Nassi oli ihan onsku ja mää kans. ;o) Tätä voitas jatkaa, ku lähdetään Kiiminkiin ja on toko-apulaisia käytettävissä. Roks oli siis AgilitynLumossa. Eka setti upea. Kiihkoa ja vauhtia piisas sekä superihme. Lopetettiin ennen keppejä ja kun piti kulkea keppien ohi, Roks itsenäisesti menikin 12 keppiä, innokkaasti ja ihan oikein. ;oD)))) Uskomaton eläin. :oD Jottei liian hyvä mieli jää, ni toka setti olikin sit hidas ja mää aloin lopuks tahkota kuuden kepin kanssa, ni ei loppunut kivasti. Kaikkinensa taas tuli todistettua, että Pomppunen on persjättöohjattavaa mallia ja reenin määrä pitää olla pieni. Mun on pakko malttaa!!

Kennelrehun ja AgilitynLumon välissä käväistiin serkun kanssa Porissa. Kyl oli Ted Curson Ensemblen ilmaiskonsertti jazzkadulla käynnin arvoinen! :o) Ja kun pohdin yhdellä kojulla, et söisinkö patongin vai mitä, ni takaa kuului "tuttu" ääni, joka alkoi esitellä patonkeja ja salaatteja. Se oli kokki Jyrki Sukula, joka vaikutti tosi mukavalta tyypiltä. ;o) Teki mulle caesarsalaatin lohella ja olipa meinaan herkunomainen. ;oP