Tiistaista voisi mainita hienot sisätokot. Kumpikin koisku teki tosi hienosti, vaikka Rokki ensin oli unohtanut, mitä tarkoittaa "istu". Mulla on liikkeestä istumiseen kaksoiskäsky: ensinkuuluva sisäänhengitys ja sitten "seis". Korostin tuota hengitysosaa, niin alkoi portsukin tehdä erihienosti ja vielä tosi nopea istuminen. :o) Pispu pakkasi kitinöimään kaukkareissa, mutta itse asennonvaihdot kauniit. :o)

Keskiviikkona eli aattona mentiin aamusti Noormarkkuun. Pipan piti tehdä ensin rauhallista odottamista, kun Suvi veisi merkin ja Johanna lähtisi kulkemaan ohjatun noudon kapulan kanssa. Pippa sai ensin tehdä pikku pätkän seuraamista ja sitten pyysin sen perusasentoon. Kierroksia oli ehkä tuhat ja se haukahti kiihkoissaan niin yliärsyttävästi, että rekku saikin mennä autoon ja rauhallisen odottamisen harkka siirtyi ensi vuoteen. Tuo eka sessio oli hjeti alkuun, kun ei vielä ollut koirat pal odotellut autossa. Toisessa sessiossa oli jo hiukan odottelua takana, mutta se meni silti kivasti. Kiihkeähän Pipsunteri on aina, mutta nyt se hallitsi ittensä, ehkä edellinen reenin lopetus siis toimi. Tällä kertaa nassi aloitti taas seuraamisella ja parilla jätöllä, upeat. Sitten sivulle ja noutoa. Kolme toistoa, jotka pääosin erinomaisia. Kerran taisi tulla pinei lähtökitinä ja yhden kerran pienehkö pörinä kapulaa suuhun hamutessa.

Rokki agiloi, kaksi sessiota sen kanssa tehtiin. Ekalla ensin vinokeppejä (8 kepukkaa) ja keinua. Kepeillä ei virheitä, vimpalla kerralla oli jopa olin toisten keppien takana ja Vonsp hoiti homman. :o) Keinun kaks ekaa toistoa niin, että Roks meni keinun ylös asti ja sitten vasta laskettiin. Pientä jännitystä ilmassa, mutta muutoin ok, ei yrittänyt alussa väistää nousua ensinkään. Sitten pari toistoa, joilla se laski laudan ite. Viimeiseksi saatiin oikein mallikas suoritus! :oD Sitten radalle, joka oli halliin jo valmiiksi tehtynä. Kivan helppo, mahtoi olla wecalaiset ykköset reenanneet ennen loppiaiskisoja. Koitin heti alkuun takaaleikkausta pituuden takana, ei onnannut. Kun mentiin vierekkäin, ei ongelmia. Ronspulla oli jopa kivasti vauhtia, mutta silti se ei tee isoja kaarroksia. A oli meen murheenkryyni. Alastulolla odotti namppa, mutta portsun peba lensi joka kerta oikealle pois kontaktilta. Tätä siis tahkottiin. Parhaiten onnasi, kun olin odottamassa nampan luona. Ekassa pätkässä oli siis hyppy, pituus, hyppy, A, hyppy ja putki, jotka Ronspu reippaasti teki. Tokassa sessiossa taas alkuun keinu, ok, muutamat toistot A:ta, nekin suht ok. Sitten radalle, joka tehtiin viisi (!) kertaa. Meillä oli kivaa ja portsun ilme säilyi hyvänä loppuun asti. (Muistaakseni) seitsemän ja sitten putkeen. Hienosti kuulolla pikkumies oli ja vauhtiakin silleen, että hommaa voi kutsua agilityksi.Yritin olla ite aika hiljaa, yleensähän kehun ja kannustan pojua koko aika. Hyvin meni, vaikka olin hiljempaa. Huono juttu oli vain mun pelottavat nahkakintaat. Taputin, niistä kuului kova pauke, joka kaikui peltihallissa. Rokkia selvästi huoletti, joten sai taputtelut jäädä. Kolme ekaa radan pätkää namppapalkalla ja kaks vikaa supin kanssa. Kiva harkka, jesh. ;oD Kerran vielä mennään WeCAn halliin harkkaamaan ennen loppiaista, jee.