Olipas rankka viikonloppu. Kaksi päivää vietettiin Raumalla kurssilla. Pieni flunssa oli jo torstaina ja perjantaina pukkaamassa päälle, ja nyt ei ole ääntä jäljellä just lainkaan :o( Pakko jättää huomiset agiliidot väliin ja muutenkin pitäs yrittää vaan lepäillä.

Kurssilla oli vain kuus osallistujaa, joten paljo päästiin tekemään eikä tarvinnut jännätä kysymistä. Kurssin veti Ilkka Sten, joten senkin takia oli kivan leppoisa ilmapiiri :o) Kaikki tokoliikkeet ja ohjaus käytiin läpi teoriassa, minkä jälkeen ne pantiin käytäntöön. Hirveän monia eri asioita pitää muistaa ottaa huomioon. Ja kuinka ihmeessä muistan oikeat käskysanat, hui :o)

Lauantaina Pippa pääsi tekemään koko avoimen luokan setin. Se oli innokas, seuraamisessa niinkin innokas, että edisti turhan rajusti :o) Liikkeitten loppuperusasennot jätettiin tekemättä, kun syksyllä niissä oli melkoinen ennakointiongelma. Ja hyppyä ei saatu tehtyä, se on aina ollut jostain syystä hirveän vaikea. Pip oli häkissä ja hihnassa suurimman osan päivästä, joten uskomattoman hienosti se siihen nähden teki, että muuten keskittyi kitisemiseen, taitava pupunen  ;o)

Sunnuntaina harjoiteltiin voittajan ja erikoisvoittajan käskytystä, joten Pip pääsi koe-eläimeks. Se taas piti ääntä, ja kuvittelin sen olevan niin intona, että jaksaa vaikka mitä. Väärin ajateltu :o/ Se ei ikinä ennen ole tympääntynyt seuraamiseen, ja nyt näin pääs valitettavasti käymään. Voittajan ruutu onnas hienosti, mut koska Pippa tiesi evl:ssä kosketusalustan puuttuvan, ei sillä ollut motivaatiota mennä sinne. Ruutu on niin ikävä liike, ku turhan herkkä. Ja taustalla oli ne mun typeryksen teettämät turhat pitkät seuraamiset. Tehtiin siis kaks voittajan seuraamiskaaviota ja yks evl, ei toki peräjälkeen, mut silti ihan liikaa. Hienoja suorituksia oli tunnari ;oD , hyppynouto ;o) ja ihan lopussa tehty ohjattu nouto. Ohjatussa oltiin jo tosi väsyneitä, Pip meinas mennä väärälle, huusin "väärin", uudet käsimerkki ja kehotus, ja nassi korjas hienosti ja palautti upeasti ;o) Tänäänkään en pyytänyt sitä noutojen lopuks perusasentoon ku vissiin kerran. Niin ja sujuihan paikallamakuukin mallikkaasti, vaikka harjoitus ollut turhan niukkaa.

Saatiin kivasti tuolta motivaatiota alkaa treenata tokosteluja, ni voidaan jopa saada homma hoidettua kunnialla joukkue-sm:issä :o) Pelottavaa oikeasti noitten ruudun ja ohjatun takia, kinkkisiä on.

Tosi väsyttävää tänpäiväinen Pipalle, mutta hienosti se silti jaksoi ;oD Nyt mun tarvis saada treenattua käskyttämistä, ku pari liikkeenohjauskeikkaa vielä tässä kuussa.