Kotimatkalla Jallan tapaamisesta sai Rokki nukkua hetken autossa, kun kävin tallomassa Pipalle jäljen. Pituus lie alle puol kilsaa, vanhennettiin tunti. Keppejä tiputtelin kymmenen, ei kulmia, loivasti menin ja jokunen polun ylitys taisi olla.

Pippa on tosi hyvä aina kun on ollut taukoa, siis tälläkin kertaa ;oD Janalla lähetin sen vajaasta kymmenestä metristä. Se eteni aavituksen turhan oikealle, mutta meni aivan suoraan ja hienosti nappasi jäljen. Sillä oli hyvä veto päällä :o) Jäljestys oli tarkkaa, kova tuuli ei haitannut. Vain yhdessä kohdassa oli pienen pientä hapuilua. Kaikki kepit se toi mulle upeasti :o) Tosi hienoa työtä plikalta!!

Tottelevaisuutta ei tänään tehty muuten kuin seuraamista, mikä oikein kaunista :o)

Ennen lähtöä kotiin ajattelin Pipan tahtovan vielä jotain kivaa, joten tehtiin esineruuduntapaista. Mulla ei tieteskään ollut sille pk-valjasta, mutta hällä väliä. Pippa tietää homman nimen ja tykkää siitä, oli sillä valjas tai ei ;oD Piilotin ensin nnänniksenpuolikkaan ja hanskan. Pip heki ne hienosti. Olen kai yleensä vienyt esineet tosi kauas, sillä Pip teki tarkkaa työtä ensin takaosassa ja vasta sen jälkee tuli etsimän edempää. Toinen oli takana ja toinen puolivälin lähemmällä puolella. Leveyttä ei alueella ollut kuin päälle kymmenen metriä, syvyyttä yli 50. Toisella kerralla piilotin kaksi hanskaa ja nänniksenpalan. Takana, keskivälin takapuolla ja etupuolla. Pipalla säilyi vauhti hienosti, kun se innokkaana etsi. Sehän oli ollut tunnin lenkillä jäljestämisen jälkeen. Kaikki löytyi komeasti, ja Pip ansaitsi herkut nakinpalat :oD Kaikista parasta reenissä oli Pipan into :o)