Aikaisin keskiviikkoaamuna soi kello ja perillä Porissa koirain uimarannalla oltiin kahdeksan aikaan. :oD Vesi oli hyisen kylmää ja vartin kahluun jälkeen epäilin jalkojen jo paleltuneen. Hetko rannalla, niin alkoivat jalat saada tuntoa takaisin ja toimia, ja siispä jatkettiin kahlailua yhdeksään asti. :o) Koirustajat tykkäsivät hirmuisesti. ;oD Jo autolta rantaa käveltäessä Pip juoksi ympäriinsä ku pieni eläin. ;oP Roks pääsi hihnasta vasta veden äärellä, kun sain katsottua pupusten olevan jossain muualla härnäämässä koiria. Tosiaan käveltiin kauan, heiteltiin vesileluja eli kelluvaa palloa ja Johannalta saatua hienoa delfiiniä. Mielenkiintoisia linnunkakeja löytyi, yks kalanjämä, jossa suurin osa kuivahtanutta päätä ja selkärankaa, vaati jonkin verrankin haistelua. :o) Käveltiin vedessä eli tää oli meille lihaskuntoreeniä, kun taas uiminen olis ollut kestävyysharkkaa, jota nyt ei tarennut. Pippa kulki uskollisesti mun likellä ja Rokki vähän kauempanakin välistä. Kiinnostavia merilintuja toki nähtiin: kalatiiroja oli kärkkymässä kauempana veneessä olevien kalastajien saaliita sekä hillittömällä flätkytyksellä lentoon lähtenyt joutsen, yhteensä niitä tais olla kolme. Rokkia kiinnosti linnut ja kerrankin en huomauttanut sille vaan annoin veden estää pikkuporon metsästykset . Rokki söi kaikki merestä ja rannalta löytyneet höyhenet vai untuviako lievät olleet, nam. ;o)

Tunnin merikävely uuvutti korspukkaat aikas tehokkaasti. :o) Omat jalat olivat normaalin lämpöiset vasta pari tuntia kahluun jälkeen. ;o) Eilen oli lämmin päivä, joten koirustajat lähinnä nukuskelivat päivän, mitä nyt heräsivät luut syömään. Illalla ne olivaty mukana, kun kävin vetämässä agiharkat.

Tänään on edelleen lämmintä, joten aika niukkaa on tekeminen. Käytiin lagottojen kanssa lenkillä Järilässä. Tällä kertaa Roks pikkasen juoksi omiaan, mutta aikas äkkiä palaili. Lammella oli mulla kerrankin "sorsanruokaa" mukana. Paahdoin ja palastin yhden paahtoleipäsiivun. Heittelin paloja lampeen ja karvasorsat oli hulluna. ;oP

Edellisestä päivityksestä unohtui kokonaan Pipsun huippuhetki. Roksun harkan jälkeen pikaiset pisit metsään, mistä palatessa ihan ku jotain olis tippunut maahan. En nähnyt mitään ja sitten tunnustelin taskut eikä löytynyt avaimia. Raapaisin polkuun jäljen, että tiedetään missä tienoilla auton avain mahdollisesti on. Porostin siis autoon ja taitokuonoeläin kehiin. Pippa juoksi saman tien metsään ja oli haistamassa oikeassa paikassa mun tullessa paikalle. Sanoin sille "misso" ja nassi alkoi heti nostaa avaimia ylös pienen kuusen juurelta ja ojensi mulle. Upeaa, että Pippa on noin taitava. :oD Itellä olis kestänyt pitkään ja päässyt liikaa kirosanoja, jos ois pitänyt ite löytää.

Rokin seuraavan näyttelyn Pöytyän aikataulu on tullut, vaikka kirje ei vielä oo tullut kotiin. Pöytyällä on yhdeksän porosta, joten nyt ei välttämättä päästä kehään yksin. :o/ Ja kuulemma tuomari ei ensinkään anna namittaa koikkua kehässä. Oon jo melkein heittänyt hanskat tiskiin. :o/ Ja tänään tulleessa Koiramme-lehdessä oli syksyn näyttelyitä, joista bongasin Köyliön 11.9., jossa tuomaroi Teini. Meen näyttämään Rokin, josko porostin olis nyt tunnistettavissa urokseksi. ;oP Muita mahdollisia jo aiemmin miettimiäni ovat  7.8. Vesilahti (tuomari Nummijärvi) ja 8.8. Kiikoinen (Ellmén). Katotaan, mihin raaskin ilmoittaa porosen.