Torstaista ei suurempia manintoja, seuran vuosikokouksessa olin ja se hiukan vei koirulaisilta laatuaikaa. Silloin siis kävelyt ja Pipalle lähinnä vaan eteenmenoharkkaa. Rokki kontaktia, kosketuskeppiä ja maahanmenoa. Kumpikin koiksu sai pelata Dog Brickiä.

Perjantaina olin hiukkasen väsynyt työviikon jälkeen. Hosiossaaressa käytiin ulkoilemassa ja Pip sai tehdä viimmäset kontaktit ennen seuraavan päivän kisoja. Upeat ;oD Hiukkasen hypittiinkin. Ja lenkit tietty. Rokki reenaili leikkimistä, kontaktikeppiä ja kontaktia kävellessä. Olen pyrkinyt käymään sen kanssa lenkillä ilman Pippaa, jotta tottuisi pitämään kontaktia muhun eikä isosiskoon. Se onkin lähellä, aikas vaikea on koittaa karkuun. Palkkaan usein, kutsun silloin tällöin luokse. Pyrin kehumaan rauhallisesti, mikä näyttää sopivan erinomaisesti :o)

Lauantaina oltiin agikisoissa Noormarkussa. Rokki pääsi mukaan. Mentiin kolmisin metsään kävelylle, pari kertaa pentulainen oli hallissa. Koirat vaan kiinnosti, ei jännittämisestä tietoakaan eikä kuulutuskaan haitannit yhtään menoa. Kotiin tultuamme sai Pippa jäädä tirsailemaan ja suuntasin Roksuttilaisen kanssa hotellin takaiseen metsään ulkoilemaan. Siellä pikkuista harjoittelua. Pitkät päikkärit autossa boksissa teki pojasta suht innokkaan, ja mulla olikin vaikea keritä naksauttamaan kosketuskepin koskettamisesta eikä sen haukkaamisesta :o) Kävelyllä nassikka oli hyvin kuulolla. Meillä on useampi päivä nyt menyt niin kivan rauhaisasti, että mahtaakos olla tyyntä myrskyn edellä ja odotettavissa kammottava riekkupäivä. Toivottavasti tää vaihe on pysyvää :o)