Romppanen on harrastellut saalisleikkiä. Se on alkanut irrottaa suht hyvin, kunhan uusi puru on varma. :o) Heitän joka viidennen tai neljännen patukan, ja koitan alkaa vähitellen heittää enemmän, mutta edetään vähitellen. Rokki ei kauhean kauaa jaksa tätä leikkiä, tarkkana siis.

Muutoin Roks reenaa samoja vanhoja. Irtaantuminen on tosi kivaa. Naksuttaa mun pitäs ahkerammin, ainakin pari sessiota päivittäin. Rokki on oppinut käyttäytymään hiukan fiksummin, kun ollaan kävelyllä Tuulan ja lagottojen kanssa. Ehkä poju tajuaa, että vietetään tän porukan kanssa klag-viikonloppu ja meillä on aikas pieni yhteinen mökki :o)

Tänään keskiviikkona penikka tapas tamperelaisveljensä Lucan, jonka perha matkasi Säkylään. He pysäsivät matkalla, tavattiin Hosiossaaressa. Rokki oli taas ehkä ekqat kaks minuuttia alakynnessä ja sen jälkeen veljekset oli oikein tasaväkiset. Ne leikki uskomattoman nätisti, ei kertaakaan tarvinnut kummankaan nostaa niskakarvoja. Rajuja hammasleikkejä kun leikkivät, vähän saattoi sattua, mutta pieni vinkaisu riitti ja leikki jatkui samana hampaitten kalisutteluna. ;o) Sää ei suosinut, satoi koko kaksituntisen, minkä Luca ja Rokki juoksentelivat ja painivat. Rokilla oli superkivaa. :oD Koitan panna joitain kuvia näytille.