Jos meinaan kirjoitella joka toinen päivä, niin väkisin tulee useamman päivän paussi, siispä nopeasti viime päivät. Keskiviikosta mainittava asia on Pipan jälki. :oD Kävin tallomassa sen ennen Rokin agiharkkoja, jotka sujuivat hienolla vireellä. :o) Jälki ehti vanhentua lenkkien ja agiharkkojen aikana kolmisen tuntia, pituus ehkä 400-500 metriä ja keppejä seitsemän. Nassi teki vakuuttavaa nenätyötä. ;o)

Torstaina Pip oli päivän sankari, kun täytti kuus vuotta. :oD Menoa haittasi se, että kummankin koikun vatsa oli huonossa kunnossa edellisenä päivänä ja herkuttelu jäi hyvinkin vaatimattomaksi. Oltiin Järilässä Tuulan sakin kanssa kävelyllä, ja siinä alkuun sai kumpikin etsiä esinettä metsästä. Pip taitava ja Roksukin muuten, mut esineen mulle palauttamisen jälkeen sillä oli niin äijä olo, et ihan pakko merkata. :o/

Perjantaina oli ensin agipalaveri kesän koulutusasioista. Mulle tulee keskiviikkoisin ryhmä vedettäväksi, kahdeksan kertaa alkaen 5.5. eli loppuu just ennen juhannusta. Sen jälkeen oli Roksun agiharkat. Pippa tarjos ensin synttäripizzaa ja kakkua reeniporukalle. Ja mua hölmötti niin pal, et tein reeniryhmän koirille herkkuleivokset. Cesar kuuteen palaan, jokaiseen pieni persiljakoriste ja Pipan vuosien mukaan pienenpienet kuusi nakin suiraketta koristeeksi. :o) Pipan oma maha oli jo kunnossa, ni se sai kotimatkalla Hesburgerista juustohampurilaisen. ;oP Vuodet heikentää koiraa. :o/ Ennen näet hampurilainen meni alas parilla puraisulla, mutta nyt sitä piti purra varmaan päälle kakskyt kertaa! Rokin harkka oli taas oikein hyvä. :o) Kepit on vinossa, menee upeasti. Kontakteja toistettiin namien kanssa. Muutama hyppy tehtiin ja minimaalista ohjauksentynkää, ja Roks kesti sen eikä vauhti muuttunut etanaiseksi. ;oD Se oli niin intona, että välistä huitasi itekseen innoissaan putkeen ja kerran kävi sikakoira varastamassa namit kontaktilta ennen suoritusta. ;o) Näyttää liian hyvältä, pian se päättää varmaan lopettaa koko lajin. Pippa teki teki seuraamista ja tanssijutuista mun jalkain väliin peruuttamista, joka on nyt jämähtänyt eikä laisinkaan edisty.

Tänään mentiin aamukahdeksalta Järilään lagottojen kanssa. Ihana olla heti aamusti metsässä. :o)  Tehtiin reipas tunnin lenkura. Rokki on ollut vallan vapaana tuolla metsässä, kun siellä on niin niukasti ihmisiä. Se on pysynyt aika lähellä ja piiloon mennessä se saman tien tulee jostain pusikosta ja etsii mut. Tänään se teki pitkästä aikaa katoamistempun, taisi olla liki viis minuuttia pois. Alkoi kuulua kauhea haukku, jolloin tajusin sen olevan Rokki. Vähän väliä metsä raikasi, ja pääteltiin Tuulan kanssa sen pysyvän paikallaan äänen perusteella. Rokki-paha oli kait ajanut jonkin linnun puuhun.