Tämä suoritettiin tänään. Koe-eläimenä toimi viatonilmeinen Rokki. Kyse on "vetohiihdosta". Me ei sitä osata, niin siksi nuo hipsut sanan ympärillä. :O) Pääsin töistä aika aikaisin, joten pakkasin autoon tarvittavat vermeet ja ajettiin tanssihallille.

Kun sain parkkeerattua, tajusin vetovyön unohtuneen. :o/ Siispä mukana olevista remmeistä sidoin vyön vyötärölle. Sukset ja sauvat olin ammattilaismaisesti sitonut nippuun kauniilla matonkuderuseteilla. ;o) Ajatus oli kantaa sukset jonkin matkan päähän ja hiihtää takaisin autolle. Kuvittelin, että Huovintiellä olisi ajettu niin paljon, että olisi kova ja lusitava pinta. Eipä ollut vaan ilmeisesti mootorikelkalla ajettu ja pehmeää luntahan siinä oli monessa kohtaa. Kuljettiin kauemmas ja Rokki näytti eripätevältä hienoissa punaisissa manmat-huskyvaljaissa ja joustavassa liinassa. Käännyttiin, viritin sukset jalkaan ja Rokki sopivaan piuhaan. Se vaan ihmetteli eikä meinannut haluta kulkea. Pipasta ei ollut vetoapua tai siis ei ollut toimiva viehe. Annoin plikalle kannettavaksi willasukan, jota se kantoi pätevästi mun takaoikealla ja pelkäsin välistä sohaisevani sitä sauvalla. Rokki lopulta ymmärsi, että sen piti kulkea edellä ja että haisto&virtsiyrityksistä sihahdin. Vetämistä ei tainnut tapahtua missään vaiheessa. :o/ Mulle tuli kova hiki, Pip kulki tyytyväisenä, mutta Roksusta en ihan tiedä. Koitamme kyllä vielä uudelleen. Mistäköhän löytäisin luistavamman paikan hiihtää, kun tuossa pehmeässä pakkas nilkat sattumaan. Olispa jossain likellä ihan koiralatu. ;o)

On kiva hiota sellaisena päivänä, kun meen taloyhtiöön ei tuu lainkaan kuumaa vettä. Illalla mentävä hyiseen suihkuun. Outoa vääntää kraanaa, kun sieltä ei vaan tuu lämmintä. Tänään pitäis vielä pistää vedenheitin pitkään iskuun, lämmittää monta satsia vettä, että voi pestä hiukset. Vaikeaa, mutta ei siitä oo ees viittä vuotta, kun vanhaan mummulaan taloon ei tullut lainkaan lämmintä vettä. Ihan hyvin siellä selvittiin jopa koiran ripulista. Toyttumiskysymys.

Tänään harkattiin sisätokostusta. Pippa kaukkaroi, seurasi, teki jättöjä ja pysyi paikallaan. Kerran lähetin sen pois, kun paha haukahti. Muutoin taitokoikku! Rokki teki kontaktia ja siitä koitettiin siirtyä seuraamiseen. Kun mulla oli valmiina namppaa vasemmassa kädessä, tais seurata sitä, joten namppa oikeaan. Nyt pakkas katse hiukan laskemaan eli naksautan sille pienemmästä tosi hyvästä kontaktista. Pari viimeistä oikein hyvät. Lisäksi samat paikallaan istumiset ja makuut ku Pispulla. Hienosti malttoivat. :o) Kummallekin naksutin myös myös kepin kosketuksesta. Pip on eri ihana, kun ohjaan sitä pelkällä kepillä, ni kerkii ehdottaa aikalai. ;o) Rokki aloitti kepillä ja sainpa taas nähdä vanhan muonan syleksimistä, mut uus onneks kelpaa hyvin.