tai ainakin melkein :o) Minimaalista tassun kevitystä, ja innokasta juoksentelua metsällä, vaikka joutuukin ilman Rokki-pikkuveljeä menemään. Toinen siis koko aika hihnassa, koitan muistaa vaihtaa vähän väliä. Rimadylin annos nyt pienempi, tälleen vielä pari päivää ja sit pari päivää vielä pienempi annos, taitaa olla kuuri ohi tän viikon lopulla. Rokki on kade, se kans haluais erikoisherkkupurutabuja! Toivottavasti ei ikinä tarvii kipulääkkeitä.

Helsitar-Tarja soitteli tänään, ja saattaapi tulla Pispun mantteli postissa jo tällä viikolla. ;oD

Eilen soittelin Ventelälle, ja sain meille ajan 30.12. kello 11. :o) Rokilla ohjelmassa lonkkien ja kyynärpäitten kuvaus, polvien tutkiminen sekä rokotukset. Pipan etupää tutkitaan ja ainakin olkapäät ja kyynärpäät kuvataan sekä rabies-rokotus. Rokki tais voittaa Pipan. Pip vuosi ja kolme päivää lonkkakuvissa ja Roks päivää nuorempi. ;o) Tuo on tosi näppärä, et päästään joululomalla, on kummiskin matkoineen raskas monen tunnin reisu. Vastaanotto on Kankaanpäässä. Ventelä kuulemma on erinomainen kuvaamaan niveliä ja ymmärtääkseni erikoistunut ortopediaan, just sopeva meen tänhetkiseen tarpeeseen.

Sisätottelevaisuudesta sananen loppuun. Pippa taituri :o) Rokki ollut edelleen kovin innokas ja hiljaa, kun on tarkka ohjelma ilman ärsyttäviä odotteluja ja mulla rauhallinen käytös. Sivulle meno aavistuksen edistynyt, äsken siankorva-avusteinen kaunis suoritus. ;oD