Vihdoinkin on sää vähän lämmennyt. :o) Pohdin, että mahtaako tänä viikonloppuna olla ekan kerran tänä vuonna plusasteita. Viikonlopuksi oli paljon suunnitelmia, mutta toteutusta häiritsee laiskamatonen. Ulkoiltu ollaan ihan kunnolla. Pipan etutassu on taas kipeytynyt, ku se intoontui hyökimään kohti Roksulaista ja koitti haastaa hihnassa olevaa porostinta. Pikkusen päästin Rokkiakin vapaaksi, mutta aina se alkaa katsoa johonkin suuntaa väärällä ilmeella ja niinpä hihna kutsuu. Tänään Pip pääsi iltapäivällä vain lyhyelle ulkoilulle, koska aamulla kuljettiin noin tunti suht auratulla ja se teki huonoa. Tuon lyhykäisen jälkeen koitin, josko Rokki suostuisi vetämään. ;o) Huskyvaljas selkään, mulle vyö, joustopiuha väliin ja menoksi. Vonsp-miestä epäilytti mun kävelysauvat, mutta silti meni ok. Poju ei vetänyt, mut kulki nätisti, vain alussa sähähdin sille, ku ei meinannut tajuta ideaa. Se paha kerkes virtsimään ollessaan "vetohommissa". Tuon jälkeen annoin vähän väliä virtsimiskehotuksen, ni ei enää ongelmaa. Se peitsas hassusti, joten pistettiin lisää vauhtia ja pari hullutussanaa, ni portsu alkoi ravata tehokkaasti. ;o) Mahtaako olla järkeä koittaa tollaista. Toisaalta, jos Rokkikaan ei vedä, ni vois joskus koittaa kummankin kanssa juosta, koska vetämättä tuskin Pispun käpäläinen rasittuu.

Harkattu ollaan taas hiukkasen. Eilen tais olla kolme kertaa. Rokki seurasi kivasti, mutta ihan kiihkeimmillään se ei ollut ja siks pienoisesti laiska kontakti. Saatiin ihan kunnon pätkiä, tiuhaan tahtiin useampi naksaus. Jätöt ok. Sivulle mennessä Romppanen pakkaa kiertyä joskus mun taakse, tarkkuutta. Luulen, etten oo näyttänyt sille käsimerkkiä. :o) Lyhyitä harkkapätkiä on tehty myös tänään. Seuraamista, sivullemenoa, eteenliimautumista ja jättöjä. Sisällä kolmella kertaa ja ulkona sauvakävelyn yhteydessä jättöjä ja yks luoksetulo ilman loppuasentoa. Pipan kanssa yhdessä tehtiin paikallapysymisiä. Sitä täytyy tehdä useammin ja lyhyitä pätkiä, sillä kerran tai kaks kuului Ronspun kitinä.

Pippa on pelannut kapulan kanssa ja ilman ääntä. :oD Kaks kertaa palautus niin, et kapula jo suussa ja sitä uskallan nostattaa jo lattialta. Seuraamista hiukan. Jätöt upeita. :o) On tehty köllimistä, pakittamista, pyörimistä ja tuollaista hömppää, sillä huomenna se alkaa!!  Mua jo jänskättää huomenna alkava koiratanssi. ;oD) Vilkuilin Tahtitassujen sivuja. Mietin, että mitäköhän me aletaan opetella. ;o) Pippaliini on kaikessa niin nopea ja kiihkeä, että mun varmaan käy kehnosti. Pitää varmaan laittaa nahkahanskat käteen, ettei mee kädet verille namihirmun houniessa namppaa käsistä. :o) Se olsikin rajummannäköistä tanssia. :o)