Tuuli oli niin kova, että en viitsinyt lähteä tekemään Rokille jälkeä, toivottavasti saan aikaiseksi ennen ens viikonloppua. Sitä vastoin Rokki sai opetella pyöräilyä. Ensin talutin viitisen minuuttia niin, että olin ite Rokin ja pyörän välissä. Seuraava viisminuuttinen oli Rokki toisella puolella pyörää ja talutin. Sen jälkeen hyppäsin satulaan ja alun pienen epätietoiseuuden jälkeen Rokki alkoi ravata rennosti. :o) Se oli kuonopannassa ja juksenteli mun perässä. Mentiin metsäpolkuja noin vartin ajan. Lopuksi käveltiin viitisen minuuttia. Ainoa ikävämpi juttu oli, et täytyi kääntyä parissa kohdassa pois päin vapaana olevien koirien takia, ei riskeerata sellaisten takia. Suunnitelmissa olis, et Roks alkais enempikin ravailla pyörän perässä ens kesänä.

Pippa sai tehdä esineruutua, minkä se teki oikein mallikkaasti. Se istuskeli odotamassa, kun piilotin sukan ja nahkahanskat. Loistopupunen. :o) Pispu on päässyt omille lyhyille ulkoiluille useamman kerran tänään eikä käpäläisessä oo ollut minkäänmoisia jäykkyyksiä. Lisäksi Pispu sai tehdä ulkona muutamia temppuja, mitkä se teki suurella innolla. Mietityttää, rasittuuko tassu noista, mut täytyy elämässä kivaakin olla. ;o)

Rokki oli Tuulan koirujen kanssa kävelyllä. Tunnin lenkura tehtiin, minkä ajan jäpä oli kuonopannassa ja kulki hienosti perässä. Lopussa päästin sen vapaaksi, että sai tortuttaa ja haistella enempi. Takana kulkiessa annan sille ehkä vartin välein luvan haistella pikaisesti ja virtsiä. Vapaaksi päästessä se oli oikein fiksusti, tuli joka kerta heti mun kutsuessa. :o)

Palattiin lenkiltä agikentälle autojen luo. Siellä tehtiin Ronspun kanssa pikaisesti muutama hyppytekniikkahyppy, hienot. :o) Tosin kesti jonkin aikaa, että se tuijotti eteenpäin eikä pitänyt muhun kontaktia. Sitten vielä parit aidat, mitkä ei mennyt hirveän hyvin, koska en ollutr itse ihan reippaimmillani. R meni pari kertaa aidan ali, mutta saatiin ihan kivasti onnistuneita toistoja lopuksi. Rengasta myös, monta hyvää toistoa, mutta nytkin yksi vierestä hyppäys. Palkkasin namilla, mikä ei tainnut olla hyvä ajatus. Se haki mua kun ois pitänyt hakea estettä, joten ens kerralla lelua kehiin! Viimeiseksi kerran kakstoista keppiä, jotka ohjasin rauhallisesti. Roks seurasi namikättä loistavasti ja ihan ku ois pienesti löytänyt rytmiäkin. :o)

Eilisen iltatuuan annoin kummallekin käsikosketuksista ja muutamasta tottelevaisuusliikkeestä, sama ajatus tänään.