Eilen maanantaina Pippa ja Tuulan lagotot pääsivät koklaamaan Kuapunkitaistelun yhteydessä kisattua avointa rataa. Muutamat kinkkiset kohdat siitä löytyi. Pippa ei meinannut ottaa kaikkia kontakteja kunnolla, mun pitää olla tarkkana niissä. Takaaleikkaukset toimi aikas hyvin. Hienosti plikka kuunteli, just lainkaan tullut hyllyjä :o)

Tänään tein Pipsulaiselle pitkästä pitkästä aikaa jäljen. Käytiin serkun kanssa sauvakävelemässä(, joka muutoin sujui Rokiltakin, ei hiukkaakaan välittänyt sauvoista), joten talloin ennen sitä ja ajettiin jälkeen. Vanhennus knafti puoltoista tuntia, pituus pikkusen päälle kilsan (talloin sitä 13 minuuttia) ja keppejä kymmenen.

Janalla lähetin Pipan tosi kaukaa, hiukan se meni vinoon, mutta niin vähän, että en kokenut järkeväksi lähettää uudelleen. Se eteni hyvin päälle 20 metriä ja taitavasti noukki jäljen. Upea draivi, alussa se hiukan veti, mutta loppu kohti tuskin sitäkään. Tarkasti ase seurasi, muutamassa kohdassa joutui tarkistamaan. Jokainen keppi nousi helposti. Kuudennen kepin jälkeen ihan ku Pupsi ois ollut väsynyt, (ei näet suostunut juomaan sauvakävelyn jälkeen). Suu oli auki, mietin haistaako lainkaan, mut hyvin jaksoi tsempata loppuun asti. Loistopupsuliini teki hienoa nenätyötä!