Pakkohan mun oli lähteä Messarissa käymään, kun ihan henkilöautolla pääsi ja bensakulut jaettiin neljälle. Matkakavereina kaks Laaksosta eli Suski ja Nina sekä vielä Milla. Aamulla lähtö kuudelta, perillä ennen puol kymmentä. Alkuun pari tuntia seurasin kehän reunalla ja sitten liki kolmeen asti ankaraa shoppailua.

Mun piti hankkia Pipalle muonaa verten pönttö, mutta ei ollu eukalla myyntipistettä laisinkaan, joten se jäi :o/ Eikä ollut pedigreelläkään pistettä, että olis saanut ostaa kassilllisen dentastixejä :o( Jokapöiväiseen ruokaan liittyvät eivät siis onnistuneet, mutta leluja ja herkkusia kyllä löytyi!! :oD Keksejä Pipalla on nyt kivasti, törsäsin james wellbeloved ja nutro-kekseihin sekä oscarin chicken chips-tarjous oli hyvä :o) Ja pakko oli ostaa best friend piggy -puruluita, ku sai edukkaasti ;o) Mulle löytyi sopivalla hinnalla "Naksutinkoulutusta koirallesi" :o)  Tyylikäs nahkainen uus piuha Pipalle ;oD Tulevaa pentua varten löytyi kongin pentufrisbee, toivottavasti saadaan se käyttöön jo ens vuonna ;-) Pipalle pari lelua, niissä on sinistä kiiltävää kumia ja hioenoja köydentapaisia! Ilmaista sai myös pikkusen, ehkä reilu kilo kuivamuonanäytteitä, aptus-lapun täyttämisestä kumisuka, naksutin (kyselin i-clickiä, ei ollut, antoi tuollaisen tavallisen laatikon) sekä lisäksi täytin aika määrän kilpailuja sekä omalla että Pipan kasvattajan nimellä, lähinnä muona-arvontoja.

Pippa jäi aamulla kotiin. kuutisen tunnin tirsojen jälkeen mun serkku tuli hakemaan sen. Lähtivät harjulle lenkille. Pip sai kuulemma istua etupenkillä,  tosin auto oli piipannut, kun plikalla ei ollut turvavyötä ;o) Pips meni sitten tädin luo, siellä se kuulemma lähinnä makoili. Kun tulin takaisin puol seiskan aikoihin, lähdettiin heti heittämään Milla Panikseen, ja siellä pupsi sai leikkiä pikkuhetken Ninjan kanssa ;o) Olin aivan sippi pitkästä päivästä, seisoskelusta, perjantain kävelyllä nuljahtanut nilkka alkoi illalla ihan särkeä. Selkä arka sekä seisomisen että painavan repun takia, mut oli se sen väärttiä: Pipan mielestä uus lelu on mahtava!