Koirustajilla oli siis tänään hieronta. Aika uikutusta, ku varsinkin Pippa aina kertoo Minnalle kaiken. Pippa sai olla ensin. Ei onneks löytynyt ku jotain ihan pientä juminpoikaista. :o) Homma sujui nautinnolla ja nyt osasin komentaa selvästi, että venytellään, ni Pip ei vastustellut pal lainkaan. Seuraavaksi käsittelyyn pääsi Roks. Siltäkin löytyi jotain minimaalista, jota ei ees jumeiksi tohdi sanoa. Mutta Rokkihan selvitti monisanaisesti, miltä tuntui ja milleen pitäs tehdä. Ei se vastustanut hierontaa, mutta mutinaa ja ääntä tuli pariin otteeseen. :o) Pippa ei tuollaisista sanois mitään, mutta Rokkipa on mies ja miehet on herkkiä. ;o)

Eilen  agiharkkojen vedon jälkeen pikakäynti metsällä Millan ja Ninjan kanssa. Koirat oli kolmisin vajaan puolen tunnin kävelyn ilman mitään erimielisyyksiä. Rokkikin pysyi likellä. Tänään aamulla tuntui kivan viileältä, mutta eihän me keritty pitemmälle lenkuralle eikä tekemään jälkiä ennen hierontaa. Ja käsittelyn jälkeenhän ei rajuja juttuja saa tehdä. Jospa huomenna. ;o)

Koirissa on ihana soopainen puhtaan maton tuoksu. :o) Tänään pistän niille punkkipannat takaisin. Ja vähitellen pitäs alkaa pakata Kiiminkiin lähtöä varten. :o)