Tänään oli Pispulaisella koiratanssitunti Koirakioskilla. :o) Nyt oli Pippaliinin lisäks paikalla kouluttajan oma vesikoira. Pipalla oli taas tosi pitkä aika harkkailla. Lopputunnista se alkoi olla jo aika stressaantunut, sillä tehtiin hiukan uutta juttua, niin piti ajatella eikä nassi muutoinkaan osaa rauhoittua, jos jotain kivaa on tiedossa.

Siksakki meni varsin hienosti. (Joku sanoo tätä pujotteluksi, joku jälkojen välissä kulkemiseksi.) Ei käytetä enää keppejä ja koitin pikkasen pienentää askelia, ni silti Pip meni upeasti. ;o) Nyt harkataan silleen, että yks tai kaks tuollaisat askelta ja sitten oon paikallani ja Pip tekee kahdeksikkoa mun jalkain ympäri. Liikun paikallani tai siirrän painoa, ni Pip yllättävän hiensoti keksi heti, mistä on kyse.

Sitten seuraamista mun jalkain välissä tai tuossa keskellä. Pispu ei kauheasti oo tykännyt tästä, joteskin ,mää paineistan sitä. Mutta ihan mahdottoman hiensoti se meni tuolla hallilla. :oD Piti paikan ja lakkasin pitämästä keppiä apuna ja kummassakin kädessä on namppaa ja vuorotellen annan, ni siinä kannattaa olla. :o) Tehtiin kaarroksia ja pakitustakin. Pakki ei oo kauhean kivaa, ni tehdään sitä erinään ja otetaan käyttöön jokin parempi nami. Pip teki jonkin jättöliikkeen ja sieltä kutsuin sen keskelle kulkemaan, upeasti tuli, ei just lainkaan tarjonnut perinteistä seuraamista. Tavallista seuraamistakin tehtiin jokunen pätkä, koska sitäkin harrastetaan koiratanssissa.

Takajaloilla seisomisessa Pip on parantunut, tai se tietää, mitä siltä toivon. :o) Liike on tosi rankka, ni ei tuon kokoinen koira jaksa siinä kauaa olla. Nyt kun aussilainen on ymmärtänyt, alan tehdä kädellä pientä kaarrosta (kirsusta kiinni pitäen ;oP),  että Pip tekisi pyörähdyksen takajaloilla seisten. Ihmeesti se taas keksi. :o) Tässä naksutin ja käytin keppiä tai namihoukutetta.

Pyöriminen onnasi ok, mutta kaipaamme etäisyyttä. Nyt Pisp pyöri kumpaankin suuntaan yhtä hyvin.:o) Nämä olivat siis samoja kuin viikko sitten pienillä lisäyksillä. Uutena tuli myös takapään hallintaharkka. Kosketusalustan  läppäsyä ensin ja sitten se pantiin ylösalaisin olevan rautapadan päälle. Tarkoitus olis saada Pipan etutassut siihen ja tekemään ympyrä. :o) Vaikeaa oli panna tassu padan päälle, ja vielä ku pitäs saada siihen kaks tassua, haastetta piisaa. ;o) Oon niin tyytyväinen, että keksin tuon kurssin. :O) Pippa nauttii hillittömästi ja on ihan uupunut reenin jälkeen. Nytkin makaa raatona jossain. ;o)

Pippa ei saanut kotona enää ruokaa ku pari nappulaa, kun taas Rokki-mies ansaitsi napulaisensa seuraamisella, kepin tökkäisyillä, sivulle menoilla ja eteen liimautumalla. Pojalla oli oikea meininki, se ihan puri mua käteen. :oD Seuraamisessa multa hiukan tippui taas pieniä nappuloita, mutta muutoin ok, ei silti superkiihkeää. Sivulle meni hyvin, jokin hiukan takainen asento tais olla. Eteen liimautumiset oikein hienot, tuli aikas röyhkeästi kiinni, jee. ;o) Hyvä iltaharkka!