Suoraan töistä tullessa lähdettiin Pipan kanssa Hossuun reenaamaan kontakteja, kolmena päivänä taidettiin tällä viikolla tehdä pikaharkka.

Tavoiteena on hyvä alastulo eli ei hillitöntä vauhtia mutta reippaasti jarruttamatta 2on 2off ja siihen odottamaan. Alastulolla on melkein aina odottamassa lelu ja homma onkin alkanut nyt sujua aika kivasti :o) Ylösmenon pikkupysähdystä olen palkannut satunnaisesti. Tänään lauantaina oli talkoot, eli pantiin agiesteet talviteloille, mut nostettiin onneks vanha puomi metsästä kentän puolelle. Sillä aletaan nyt tahkota kontakteja, kunpa saisin ite oltua niitä tehtäessä näin positiivisella mielialalla ku viime aikoina, Pippa on edistynyt aivan upeasti ;oD

Luen parhaillaan kirjastosta löytämääni kirjaa Egtvedt&Koste: Naksutinkoulutusta koirallesi. Mulla on hirveän huono mieli, ku luen joitain pätkiä. Opetan kyllä Pipalle jutut positiivisella vahvistamisella, mut sit myöhemmin mulla on huonona päivänä tyhmä tapa sanoa sille rumasti, jos ei onnistu. Se lannistaa tosi paljon varsinkin tuollaista pipanluonteista pöhkylää, onneks se antaa anteeksi. Yritän siis kehittyä ja oppia positiivisemmaks :o)

Minimaalista tokoharkkaa on myös tehty, lähinnä pientä seuraamispätkää ja nyt erityisesti kaukkareita sekä luoksetulon hyvää eteenliimautumista. Pimeys tulee niin ajoissa, että ei lainkaan kiva yrittää pimeässä. Pippa tekee tosi innokkaasti :o)