kirjoituksesta. Juokseminen ja hiihto on ollut tauolla noin 20 asteen pakkasen takia. Treeni on myös ollut niukkaa ja olen ollut laiska kirjaamaan.

Eilen lauantaina 10.2. oltiin Espoossa ristiäisissä. Veljenpoika sai nimen. Paikalla oli myös pari allergista, joten meidän päivä oli lenkkeilyä Latokasken metsissä ja pelloilla ;o) Reilu kaks ja puol tuntia vaelleltiin j a ainoastaan reilu tunti oltiin sisällä,  kivaa oli :o)

Tänään sunnuntaina käytiin Paneliassa ja Pippa pääsi leikkimään  rotutoverinsa ja hyvän ystävänsä Ninjan kanssa.  Oltiin pari ja puoli tuntia lenkillä metsässä, pellolla ja hiukkasen tielläkin. Koiruset juoksivat ja leikkivät sekä loppueisusta löytyi ihania mehujäätyyppisesti pakastuneita hevonkikkareita, joten niitä nautittiin antaumuksella ;oD

Lenkin lopuksi oltiin hetki pihassa juttelemassa ja koikkuset leikkivät vielä frisbeellä. Ensimmäisen kerran tuli likoille pientä kränää, mutta se unohtui äkkiä. Täytyy yrittää välttää tuollaisia vaikeita tilanteita, että plikat saavat jatkaa ystävyyttään ja ihania juoksentelujaan :o)