Alan melkein olla jo kunnossa. :o) Ihana jaksaa ja voida puuhastella koiskujen kanssa, mitä nyt työ pakkaa häiritsemään.

Keskiviikkona Roks oli AgilitynLumossa harkoissa. Radalla oli runsaasti pituutta ja sopivasti haastetta. Tällä kertaa suoritussessiot pidettiin lyhyinä. Epäilin, kiinnostuuko Pomppis enää toista kertaa, mutta se jaksoi vaikka mitä. ;o) Se kuunteli upeasti, intoa riitti ja homma sujui kivasti. Keppein tilalla tehtiin kolme kahden kepin settiä. Rimojen korkeus oli nyt 55, mutta ei hidastanut ensinkään porostimen menoa. Tosi kivaa. ;oD Lopuksi Vonsp pääsi tekemään keinua viitisen toistoa. Eka kerta Tero laski rauhallisesti pehmusteelle maahan, siitä vaikeutettiin niin, että viimeisellä kerralla Roks suoritti keinun ite ja heti sen jälkeen tuli suu täyteen namppaa. :oP

Torstai oli tokopäivä.Pippa aloitti tunarilla, joka tehtiin Hossun parkkiksella, jossa kulkee autojakin. Huono tuuri, sillä tuli sitten just auto ja se sekotti Pipan haistelun ja nassi toi väärän. Otin sen ja pyysin hakemaan oman, nyt upea haisto ja tuonti. Toisella kertaa
Pippis etti nameja ihan hulluna ja sit kaunis palikoitten haisto ja loppusuoritus. Käytössä oli kaks namppaa per suoritus, ja nyt ne pantiin palikoitten väleihin, ettei Pispun "hakukaaret" olis niin mittavia. ;o) Paikkaistumisessa en mennyt nyt näkösuojaan, rauhallista hyvää istuskelua. Lisäks ruutu, jossa oli alkukankeutta turhan monta toistoa. Päätin vahvistaa rivakkaa ruutuun menemistä niin, et patukka taakse. Parit läpijuoksut ensin ja sit hieno pysäys ruutuun ja vapautus lelulle. Seuraamista hiukan, hyvää. Yks metalli- ja yks puukapulanouto, erinomaiset. Jälkimmäisen palkkasin lennosta patukalla, vaikka palautusvauhdissa ei moitteen sijaa. Hypyssä koitin, osaisko Pip mennä hypättyään istumaan toiselle puolelle, ei oikein onnannut, miten voi ollakin niin vaikea. :o) Rokki harkkasi kontaktia ja seuraamista, oiva ilme. :o) Luoksetulo niin, että alettiin leikkiä patulla ennen eteenliimautumista, jota reenattiin erikseen pari toistoa, kivan tiivis oli. Rokille myös hyppyä, innokkaasti Pomppis pomppasi.

Perjantaina agilityä Hossussa. Muut tekivät enempi, me vaan hiukan. Pippa oli tekemässä rataa ja sai hiukan hömpytellä. Rokki teki kuutta suoraa keppiä. Toistoja likemmäs kymmenen. Saatiin kaikkineen kolme hienoa toistoa, joista runsas palkka. Into säilyi, vaikka tekniikassa toivomista, palkkasin muutaman melkein hyvän kepityksen. Puomin kontakteilla neljä toistoa niin, että ylösmenolla, alastulolla ja parin metrin päässä puomista namppa. En olis uskonut, että Rokki ei yritä pois alastulolta namin jälkeen. Söi namin ja kiltisti odotti vapautusta. :o) Pidin sen hihnassa tällä kertaa. Keinulla kaks toistoa ilman avustajaa ja hyvällä palkalla. Tosi hyvä pikkuharkka!