Ihme ja kumma, omassa kodossa ja omalla vanhalla koneella. Ei oo masiina toiminut näin kiltisti useaan kuukauteen.

Meillä oli vieraita, mun vanhoja opiskelukavereita yökylässä. Ihan luksusta, kun on sellaisia ihmisiä, jotka ei pidä koiria juuri minään. Parin päivän aikana näin yhden kerran karvanasseja silitettävän. Ne oli suurimamn osan ajasta varsin rauhallisia ja makoilivat, kivaa.

Rokki on pariin otteeseen ollut agiloimassa. Sen into ei oo ollut ihan paras mahdollinen, joten tein reenivihon, A6-vihkonen, johon suunnittelen harkan ja kirjaan sen jälkeen toteutumisen. Mulla on paha tapa liikaa hinkata asioita, jospa tää auttais. :o) Keinu lasketaan alas jo avituksen nopeammin. :o) Kerran se kolahti, kun lipesi, mut Roks ei juur järkyttynyt. ;oD Edelleen pitää hirveästi palkata ja motivoida esteitten etsimisiä, ettei olis ihan kii kädessä. Kontakteihin oon tyytyväinen. Seuraavalla kerralla kokeilen hillitympää kehumista, jos vaikka Roksulainen koittaa rauhoittaa mun hillumistani rauhallisella vauhdillaan.

Pippa ajoi Järilän metsissä yhden verijäljen ja oon tosi tyytyväinen. Jälki ehkä parisensataa metriä, yks makuu puolen välin jälkeen. Veti siedettävä, sain kivasti jarruteltua. Välitä korppune nosti nokkaa ja vilkuili sivulle, mitä perässä seuranneet Tuula ja Suvi eivät huomanneet. Makauksen flik huomasi  hienosti :o) kuten myös lopun. ;oD Maasto oli erittäin helppo varpumetsä ja kivasti tuntuisi Pispun motivaatio kasvaneen. ;o) Seuraava jälki (ehkä 300m tai päälle)  vielä helpossa maastossa ja sitten sitä seuraava lyhempi jälki pahempaan maastoon.

Jotain muutakin lie tapahtunut, näin öiseen aikaan ei vaan muisti pelaa. :o) Rokin näyttelukutsukirje Säkylään tuli. Ollaan numeron perusteella viimeisiä junnu-urosten ryhmässä. Toivottavasti on iso kehä, et saadaan pientä väliä muihin. Onneks juostaan perämmäisinä.

Lenkkeilty ollaan paljon. Rokki ollut lähes koko aika hihnassa. Kerran pyöräiltiin. Huomenna poju menee Minnalle hierontaan, mahtaako jaksaa taas vastustaa kolme varttia. ;o)

Loppuun vielä maininta, että nyt alkaa muonanvaihto olla suht varma. Jäljellä parisenkymmentä kiloa eukanubaa ja seuraavaksi haettaneen Marjolta  Happy Dogia.