Voi sentään, kun Pipan ja Rokin sihteeri on niin saamaton, että edelliseen kirjoitukseen saatiin kommenteiksi synttärionnittelut pikkujäpikälle. ;oD Niin se vaan kävi, että mun pentu täytti eilen kokonaisen yhden vuoden. Uskomatonta, toinen on vielä vaavi! Myöhästynyt onnittelu vielä pikkuÄjjälle. ;oD Lahjaksi Rokki sai miesten puruluun eli mahtoiko olla 37-senttinen komea kapistus, sitä oli erihyvä purra. Rokki pääsee toiseksi lahjaksi hierojalle. Varoitin jo hierojaa, että haastetta tiedossa :o) Mainittakoon vielä, että aamulla oltiin parin tunnin metsäkävelyllä Tuulan kikkarakarvojen kanssa, ja nyt jaksoi jo itekkin kulkea eli ehkä joulun mässäilyistä joskus toivutaan ;o) Tuula antoi Roksulaiselle namia synttärilahjaksi eikä toinen meinannut tajuta, että joku muu kuin oma maria voi antaa namia. Oon ollut tosi tiukka tuon namikiellon kanssa, sillä Pipsulaisesta on kehkeytynyt karmea kerjäysammattilainen. :o/

Tänään käytiin Paniksessa, jossa Pispu ja Ronspu saivat kiihdytellä pelloilla Ninjan kanssa puoltoista tuntia. Tosi komeasti Rokkikin jo hyppää isoilla loikilla ojien yli. :o) Mun tarvi hiukan kattoa, sillä kerran meinas Pippa ja Ninja olla jostain eri mieltä. Rokki-mies meinas pari kertaa astua Ninjaa, mut lopetin tuollaisen sikailun heti kättelyssä. Ja hieman oli pojan korvat hukassa noin ihanassa naisseurassa. Mukavaa meillä oli, kiitos Millalle ja Ninjalle kivasta lenkistä! Milla kuvaili, toivottavasti saan joskus kuvia näytille, pikavilauksella näyttivät hienoilta.

Huomenna suunnataan Kankaanpäähän Ventelälle, ja mua jo pelottaa. Pippa ei alkanut ontua tänpäiväisen rajun lenkin jälkeen onneks yhtään, mut silti maalaan pirua seinälle, et jos siellä on jotain ikävää mun aiheuttamaa nivelrikkoa :o( Huomenna selviää kuten myös Rokin nivelten luonne. Pipan pesaisin tänään meidän superhienolla koirashampoolla mäntysoovalla. ;o) Nassi on ihanan raikas ja pörröturkkinen, kelpaa herra eläinlääkärin tutkia pupulaista. Rokkia en oo ikinä pessyt eikä se oo likainen, joten turhaan alkaisin tuhota sen turkin lianhylkimisominaisuuksia. Poika siis tuollaisenaan röntgaukseen.

Harkkailtukin on. Nyt en oo tarkkaan miettinyt, mitä tehdään ja se kyllä kostautuu heti. Rokilta on vähän päässyt kitinöintejä, kun en hallitse itteäni. En oo kunnolla rauhallinen ja pienen porostimen peba on noussut istumasta ilman lupaa, oma moka. :o/ Makaamaan meno ihanan innokas ja pysyminen hyvä, ehkä oon ite sisäistänyt sen rauhan paremmin ja kehun järkevämmin maatessa. Innostun vaan itekkin niin kovasti, että en saa istumassa pysymistä palkattua oikein. Sivullemeno alkaa mennä hyvin käsiohjauksella, nyt on aika alkaa viimeinkin ottaa kehotussana mukaan! Sisällä on noukittu noutokapulaa, sujuu ok, ongelma vain on, että mun pitäis olla rauhallisempi! Voi Rokki-raasua ku mitään saa tehdä ilman pahaa häiriöihmistä. :o) Eteen liimautuminen on onneks rauhallisempi. :o) Ulkoharkoissa naksulla Ronspu läimi kosketusalustaa, hienosti poju haki eri puolilta, matka lyhyt, pisinkin noin viis metriä. Ulkona istuminen paikallaan oli vaikeaa, sillä ihan uusi paikka ja joku hölmö vaikeutti liikaa uudessa ympäristössä. Joku selvästi yrittää sabotoida pienen miehen tottelevaisuusharkkoja, ken ajais korvamiehen asiaa!?

Pippa reenaa lähinnä kaukkareita, seuraamista, jättöjä ja noutoa. Nassikka on ihana, ihan super reenikaveri! ;oD Kuonopantaa myös totutellaan, nyt on jo hihna ollut kiinni pari päivää ja ihan kuljettukin se nokassa. Alkaa sujua, vaikka hiukan se häiritsee herkkää kuonostinta.