Tokoa on tehty laiskasti. Roks yksi luoksepäästävyysharjoitus Tuulan avustamana, nyt pysyi koko aika paikallaan Tuulen tullessa kohti tai mennessä ohi, pelkkä pikavilkasu ja huomiop taas muhun. Paikallaoloa, jättöjä, eteenliimautumista, sivullemenoa, mut ei erityistä vaikeutta eikä suurta edistymistä. Pipan ollessa ell Ventelän röntgenissä tehtiin pienet tottelevaisuudet eläinlääkäriaseman pihassa, ja sujui hyvin.

Pippa tehnyt samantyyppisesti eli aikas niukasti tottelevaisuutta. Lisäks se on tosi innokas tekemään "kölli". Tassun ollessa mitä on, en oo paljonkaan luoksetulon pysäyksiä sen kanssa harrastellut. Kaukkareita sisällä, yllättävän ok menee.

Roks tehnyt esineruutumaisesti sukan hakemista metsästä kaks kertaa. Se oottaa hihnassa, hullutan ja jätän sukan sinne. Poju viilettää hakemaan ja on tainnut joka kerta tappaa sen. Luovutus on tosi kiireinen, sitä pitää rauhottaa ja kunnolla.

Agikentällä Roku viihtyy hyvin. :o) Puomia tehtään niin, että ylösmenolla namialusta ja samoin alastulolla. Rokin ollessa mun oikealla puolella, tahtoo se hypätä pois 2 on 2 off -asennosta, ku laittasin namia lisää alustalle. Tähänkin mulle rauhallisuutta. Renkaasta jäpä menee hyvin. Aitojakin se tykkää hypellä. Kepeillä mun pitää olla ihan superrauhallinen, vaikeaa siis. Kunpa saatais porukalla kaikki esteet käyttöön, ni sais alkaa opetella uusia. Hyppytekniikkaakin tars tehä.