Maanantain reippaan aamun jälkeen hyydyttiin eikä olla tehty pal mitään koko viikkoon. Pippa tykkää maata takapihalla ja ottaa aurinkoa, kun taas Rokki ja mää kärsitääbn helteestä.

Maanantaina illalla kävin vetämässä agiharkat. Tiistaina taas aamu alkoi reippauksien merkeissä. :o) Seiskan jälkeen tavattiin Milla ja Ninja Nakkilan huoltiksella ja hurautettiin siitä Poriin koirain uimarannalle. Vesi on viikossa lämmennyt tosi paljon, ei tuntunut yhtään viileältä. Ja harmitti, ettei ollut simmareita mukana. Heiteltiin muutama kerta vesileluja, mutta pääosin kahlailtiin eri syvyyksissä. Rokkia haistatti niin paljon, että se oli pääosin hihnassa. Tyyppi vaan haisteli ja merkkaili. Liki tunti ja vartti tuli vietettyä rannalla, eikä aurinkokaan ollut vielä ikävän kuuma vaan pilvet tekivät siitä siedettävämmän. Ninjan kanssa ei tullut mitään kränää edes lelunheittotilanteissa. :o) Aussielaiset juoksentelivat innokkaina rantahiekoilla.

Kuivasin koirain turkkeja tosi tarkoin ja panin vielä märkäloinmet päälle. Sillä oli tehoa, sillä Rokki kuivui selvästi nopeammin. Oon ollut hiukan huolissani, kun se on kova läträämään vesissä ja kaulanahka on todella iso ja karva tosi paksu ja tiivis. Täytyy keskittyä tuohon hyvään porosen kuivaamiseen. Rannalta palattuamme kotona vetäistiin Pipan kanssa puolikas vesimeloni. Nassi on ihan hulluna siihen. :oP Ja oon liikaa jakanut hedelmiä sen kanssa, sillä plikasta on tullut vähän törkeä. Mahtoiko olla lusikan ja kirsun välissä viittäkään senttiä meen syödessä. ;o)

Keskiviikkona oli Rokilla agitunti AgilitynLumossa. Pomppe teki suht ok, tää kuumuus ei vaan sovi porostimelle, kuten ei mullekaan. Mun oman ajoituksen kanssa saa tehdä varmaan ikuisesti töitä. Saatiin sentään jonkinlaiset kurvat tehtyä. Tosi kiva olla tänhetkisessä ryhmässä, sillä siellä on raju länderi, jonka agilointia on opettavaista seurata.

Perjantain agi Hossussa meni todella huonosti. Typerä-minä yritin kauheasti tehdä Rokin kanssa, vaikka se ei kuumalla jaksa. Olis pitänyt aikas heti antaa periks, mut oon hölmö ja yritin ja yritin. :o( Kepit alkuun meni kivasti. :o) Sitten pieni ratasykkyrä, jota alettiin tehdä. Kiltisti Roks meni, mut mahtoiko ottaa yhtään laukka-askelta. :o/ Aattelin, että tehdään sitten vielä pari toistoa keppejä, ku porolainen niistä tykkää. Ei meinattu millään saada yhtä onnistunutta. Että vihasin itteäni, tapan pororaasulta viimeisenkin tekemisen innon. :o( Hetken huilimisen jälkeen uudestaan ja nyt hyppy, hyppy, putki, hyppy ja palkka odottamassa. Ekalla Ronspu ei tajunnut edetä palkalle, mut kaks viimeistä hienot ja laukaten. :o) Harkkakaverit Johanna ja Tuula saivat ohjeeksi estää kuumalla ilmalla mun harkkaset Pomppusen kanssa. Tehdään perjantaiharkoissa vain keppejä, kontakteja ja irtoamista palkalle. Ohjausharkkaa tehdään Teron viileämmässä hallissa keskiviikkoisin.

Pippa teki kans rimat maassa -agilityä. Se oli superkuuma ja supernopea ja mää ihan hukassa. Jotain saatiin lopulta tehtyä. Nassin tassu ei oo kipeytynyt merikahlailuista, pitkistä metsälenkeistä eikä rimat maassa -agilitystä. :oD Jesh!! ;oD

Tein Pipalla eläinkokeen, kun sen kirsu tuntui kovin lämpöiseltä. Otin jääkaapista ihanan kylmän vesimelonin, jota aloin syöttää koe-eläinaussikalleni. :o) Jokaisen ison palasen jälkeen koitin kirsua, ja kolmennen jälkeen lakritsinpala oli jo viileä. ;oP Tieteellisesti siis todistimme, että 21-kiloisen koiran kirsu vaati kolme palasta viilentyäkseen. ;o) Koe sujui niin hyvin, että jatkettiin vesimelonin syöntiä, eikä mennyt nassikka alilämmön puolella, vaikka hedelmää runsaasti kuluikin. ;o)

Tänään lauantaina mentiin aamulla mattopyykille, jossa koirat makoilivat ja odottelivat auton vierellä. Suurimman osan ajasta suostuivat olemaan jopa varjossa. Kävin Porissa koiranäyttelyssä, seurasin porot ja tutkailin kaikki myyntikojut läpi. Olin toivonut löytäväni Nutrolin-tarjouksen, mutta ei näkynyt kyseistä öljyä ensinkään. Sitä vastoin löysin houkuttelevia puruluita! Ostin kummallekin hirven nahasta kuivatut Rauh-puruluut. Rokin mielestä siinä oli kiinnostava haju, mutta ei riittävän kiinnostava, että helteellä jaksaisi järsiä. Pippa tykkäsi kovin. Se söi omansa ihan kokonaan.

Metsälenkkejä on tehty päivittäin. Rokki on alkanut nyt huidella vähän liikaa ja oon pitänyt sitä jonkin verran hihnassa. Täytyy olla kyllä vielä tarkempi, sillä meen yhteistyö kärsii, kun mun palkkaukset ei oo mitään verrattuna haisujen perässä kaahailuun.

Auto oli torstaina korjaamolla ja nyt ilmastointi toimii taas. :oD On se sitten ihana luksus! Hinta oli pelkäämääni matalampi, joten tarkoitus olisi alkuviikosti soittaa yhteen porilaiseen firmaan ja kysyä, mitä maksaisi tummennukset ikkunoihin. Ne olis niin kivat, ku loppukuusta lähdetään ajamaan Kiiminkiin Ghosteye's-päiville. Kunpa sais tarroitukset ennen sitä.