Tiistaina tuli lasku (jota söhröminä en meinannut osata maksaa ku tilinumero kansainvälisessä muodossa ;o) ) ja tänään heti aamusti oli Rokin tiedot koiranetissä ja postissa tuli paperit.

Lonkat A/A ja kyynärpäät 0/0. Jesh ;oD

Yhtenä iltana tilasin Koirakuiskaaja-dvd:n tuolta, mut vielä ei oo tullut, postitettu se jo tietojen mukaan on.

Reenaillaan päivittäin. Iltaruokahan tulee nykyään vakkaristi kädestä. Rokki on nyt tajunnut ihan kunnolla paikalla pysymisen, lasken jo aika moneen sitä istuttaessa tai makuuttaessa. :o) Sivulle menemisen kanssa tarvii olla tarkkana, koittaa mennä aika eteen. Eteen liimautuminen menee helposti levottomaks, mulle siihen rauhallisuutta! Noutokapula on kiva. ;o) Hipelöin Roksun kuonostinta, ja useimmiten se pitää sitä. "Oho" toimii näppärästi, jos tehdään moka. ;oD Pippa meinaa syödä mun käden, ku annan nappuloita palkaksi. Rivien välistä voinee lukea, että plikka taitaa tykätä hommasta. ;oD Kaukkarit se tekee innokkaasti, mut liikkuu jonkin verran. En saa aikaiseks alkaa tahkota niitä kuntoon, ku on se niveljuttukin ja mietityttää hirveän monet toistot. Seuraamiset ja jätöt upeita ja mahtava noutokapulan palautus, ei vaan flik raaskis milleeskään odottaa kehotusta tuoda. :o) Mitäköhän tapahtuu ens kesänä, ku pk-noutoja harkkaillaan, mahtaa lähteä lentoon.

Lenkkeily on pääosin rauhallista puuhaa. Rokki on hyväksynyt paikkansa ja yhdessä koirakohtamisessa huomasin olevan Pipallekin selkeä paikka. Pippa ei hiukkaakaan koita raapia kuonopantaa, mut Rokkia se edelleen välistä muka haittaa ja pahasti. :-) Pari tuntia ollaan päivittäin kuljettu. Rokki ollut vähän enemmän irti ja totellut ok. Nyt on alettu tehdä lenkkien yhteydessä pikusen tottelevaisuutta tyyliin pelkkä istu tai maahan, ku ulkona pakkaavat olemaan hiukkasen vaikempia juttuja. :o)