Eilen lauantaina päästiin pitkästä aikaa hakutreeneihin Ulvilaan. Edellisistä oli aikaa liki kaks kuuklautta, ni otettiin helpot jutut. Kaks mielikuvaharjoitusta ja yks näköärsykkeellä. Pippa teki kaiken hienosti :o) Hienosti äijille, hyvä irtorullan palautus ja näyttö ;oD Vikalta äijältä Pip sai patukan namin sijasta, sillä ajattein sen olevan parempi palkka. Nassi ei ihan tajunnut, mutta ehkä ens kerralla joskus ens vuonna. Mun pitää rauhoittaa lähetystilanne paremmin, muuten mun rauhallisuus ok :o)

Pip oli ekana suoritusvuorossa, joten se odotti autossa tosi pitkään yhteen menoon. Kaikkineen treenit kesti noin 3,5 tuntia, mun makuun turhan pitkään ja palelikin loppuaikana. Harjavaltaan palattuamme mentiin Hosiossaareen. Tein Pipsulle nappulajäljen jousiampujain nurmikentälle. Pituus ehkä 50 metriä ja joka askeleella Pipan omaa ruokanappulaa. Tavoite oli rauhallinen haistaminen ja eteneminen sekä tarkkuus, mihin ei yllättäin pystytty. En vanhentanut just lainkaan ja Pip tiesi mun tekevän jäljen, joten se oli jo heti alkuun kovilla kierroksilla. Kovalla vedolla, kiihkeästi nuuskuttaen se lähti jäljelle, kuonostin suht hyvin maassa. Kaks nappulaa tais jäädä jäljelle, joten kohtuutarkkaa sen työskentely oli, mut koko aika se veti himona. Yritin kyl sille hirveän hidasta vauhtia, selvästi rauhallisempaa ku metässä. Ihan ok treeni, mitä nyt rauhallisuutta kaivattais :o)

Tänään sunnuntaina taas jälki, reilu 50 metriä, ja nyt lukion takana olevalle nurmikolle. Joka askeleella keitettyä possun lihaa, mikä oli hiukan huonoa namia hyvän näkyvyyden takia. Nenä pysyi hienosti maassa, mut vauhti pakkas taas kiihtymään ja tais neljä viis namia jäädä. Veto ei nyt ihan yhtä kova ku edellesellä kerralla. Taas yritin liiotellun rauhallista vauhtia, että sais tarkkuutta, mutta taitaa olla sittenkin huono idea. Pitäs löytää meen oma vauhti, jolloin  aktiivinen nenän käyttö ja tarkkuus säilyy hyvinä. Pidetään siis peukkuja ja tassuja, et säilyy nää hyvät jäljestyskelit ;o) Toisaalta sit ei tulis hiihtokelejä :o/ Vaikea päättää.

Tokoakin vähän tehtiin. Oltiin oltu tunnin kävelyllä, mut silti Pips oli yli-innoissaan noutamisesta. Pers pysyi maassa mun heittäessä, tosin sen etunoja kohti kapulaa oli melkoinen ;o) Tehtiin neljä toistoa, mikä on turhan paljon, mutta koko aika parani ja viimeiseksi saatiinkin liki täydellinen suoritus ;oD Kolmella ekalla Pips murahti kapulalle, siks paljon toistoja. Joka kerta meni aika vauhtia kapulalle, hyvä noukkiminen ja tosi hyvä paluu ja luovutus!! Seuraamista muutama metri, hyvä :o) Yks ruutu: ensin hieno merkki ja siitä eteenpäin hienosti ruutuun, mihin sain stopattua oikeaan paikkaan, loistosuoritus ;oD Sen jälkeen tehtiin vielä yks pelkkä merkki hyvällä palkalla :o) Nyt ku on päästy yskästä eroon ja voitas mennä TVA:n harkkoihin, on siellä joulutauko. Ja kuulin, että halli (jossa ei siis kertaakaan oo vielä päästy käymään) on niin pieni, et ruutuun saa lähetettyä kymmenen metrin päästä. Paikallaoloa siellä lähinnä haluttas treenata ja ehkä ohjattua, jos mahtuu. Mutta joulun jälkeen sitten. Ja jos meille tulee helmikuun puolivälin jälkeen pentu, taitaa se sitten taas tehdä treenitaukoa. Haave olis ens kesänä osallistua pariin tokoon, joten ois kiva saada harkattua ryhmässä. Yks tai kaks kisaa kesällä ja päätavoite piirinmestikset olis meen suurio suunnitelma ens kesäks.

Sisällä ja silloin tällöin lenkillä treenataan kaukkareita. Pipan liikkeet on kivasti nopeutuneet sen jälkeen, kun lakkasin painostamisen kesällä. Liikkeet ei oo ihan täysin paikallaan, pikkusen nassi tulee mua kohti. Tehdään siis likellä ja niukka määrä toisotja niin, et saa hienot vaihdot varmasti palkattua. Sisällä myös seuraamista, paikka hyvä :o) Ja vielä eteenliimautumista (luoksetulo) tulee tehtyä. Eikä toki sovi unohtaa ryömimistä ;o) Se on vaikeaa, jos on kovin innokkaalla päällä. Vielä ei oo annettu ryömimiselle käskysanaa, ehkä ens viikolla :o)

Tänään oli suunnitelmissa käydä agikentällä, mut jäi väliin leipomisten takia. Jospa jonain päivänä olis tarpeeks valosaa töistä päästessä, et vois tahkota Pippaliinin kans kontakteja. Mahtaa nassi olla innoissaan sinne päästessä, on näet ollut useamman viikon tauko ;oD