Eilinen on tappavan kuuma päivä, ja kärsin koko ajan päänsärystä, johon ei lääke purrut. Ei siis harkkasia koirujen kanssa. Minimaalista kävelyä lähiseutuvilla. Illalla oli toko-ryhmän veto, ja selvisin hengissä. :o) Sitä ennen koklasin Rokin kanssa kaks kertaa paikoillanne-valmiina-lelu -leikkiä. Oon ollut aika laiska ja meillä tää on edelleen valmiina-lelu. Jätin Romppasen istumaan, huidoin supilla ja menin viitisen metrin päähän. Härnäyskuiskasin valmiina ja pian perään leluu. Poron peba pysyi hienosti maassa, mutta se lähti välittömästi leluu-sanasta kohti ja komeasti hyökkäs supin kimppuun. Ja se jopa alkoi taistella supista, veti ihan kunnolla. :oD Tehtiin vielä toinen kerta. Pippa on vaarallinen kamu tässä lajisssa. ;o) Tarvii olla tarkkana, että se hyökätessä ottaa vain lelun eikä mene koko käsi. ;oP Pispulaisella on sellainen vauhti, että kunniakierroksellekin tulee väkisin melkoinen piiri. :o) Olenkohan muistanut päivitellä, mutta silloin tällöin aikaisemminkin ollaan viime aikoina tätä tehty.

Tänään helle vaan jatkuu. :o/ Taas vain surkulyhyitä kävelyjä. Pipan kanssa uitiin kolmevarttinen Hopearannan veneenlaskupaikalla. Alkuun Pips alkoi kitistä ja olisikin halunnut rantaan. Outoa, rauhoitin pupusta parilla sanalla ja vasta vartin kohdalla se kävi äkisti lepuuttamassa jalkoja ja purautti turkin. Toinen rannalla käynti oli 25 minuutin kohdalla, tosi pikainen 35 min kohdalla. Hiukan leikittiin water wubballa, mutta muutoin vaan uitiin tehokkaasti. Ihan ku Pipsukka olis hiukan kiinteytynyt, vaikka meen uimasaldo on vasta 20 + 30 + 45 + 45 minuuttia. :o) Millees matte saatais vähän timmimmäks. Pelottaa sunnuntain suunnanmuutoskoulutus, milleen sitä jaksaa juosta.

Illalla oli Rokin agireeni. Pip sai jäädä kotiin nukkumaan ja kuivattelemaan turkkiaan. Rokki muutoin oli uima-ajan kotona, ku se niin vastustaa autoon menoa. Agireeni alettiin Hallan synttärin juhlinnalla. :oD Onnea halla ja kiitos herkuista, nautittiin jopa kuohujuomaa. ;o) Harkka oli aika kesyä kuuma takia. Roksun eka oli hyppy-putki-hyppy-kermavaahto. :oP Johanna antoi Rokille luvan nauskuttaa mansikoitten mausteena olleen kermavaahdon loput. :o) Toinen setti oli hyppy-putki-hyppy-kepit-hyppy-hyppy-keinu. Varsin reipasta menoa hikiseltä poroselta! Roks teki taitavasti ja oikealla asenteella äijästi, joten jätimme siihen. Tuulan jalka kenkkuilee, ja häntä epäilyttää ilmoittaa Malla Rauman agikissoihin parin viikon päästä. Siispä mua koulitaan Mallan varaohjaajaksi. Mielenkiintoista ohjata ihan erilaista koiraa ja vielä medi-kokoista. Kivasti lagottoplikka kyllä menee, kunhan vaan ohjaan Tuulan opastamalla tavalla. :o) Peukkuset pystyyn, että en joudu kokeilemaan Mallan ohjaamista virallisissa kissoissa.