Pip söi pakkasen melkein tyhjäksi ennen muuttoa ja niukat jäljellä olevat sapuskat oli serkun pakkasessa "hoidossa" pari päivää, ni oli helpompi muuttaa tyhjä pakkanen.

Eilen soitin ja tein tilauksen Nellin kanaherkkuun. Tänään lähdettiin noutoreissulle mun tultua töistä. Suhteellisen iloinen oli karvanassi, kun kannoin sisälle broiskun sydämet, sian jauhiksen, kalkkunan kaulat, sian lihaisat luut sekä herkuista herkuimman eli roiskun siivekkeet ;oD Siipiä alettiin työstää eikä pantu 8,5 kilon laatikkoa sellaisenaan pakkaseen kuten muut herkut, joita pienemmät määrät. Hain työkalut eli pienen sahan ja vahvan ruuvimeisselin.  Broiskun siivekkeet sain väännettyä  Pipan innokkaalla avustuksella pienemmiksi klönteiksi. Mahdanko olla liian tiukkis nassille, kun se jäi vahtiin isolle siipiköntille mun videssä irrotettuja pakkaseen. Ei edes alkanut nuolla niitä kuten aiemmin tehnyt. Makas sfinksimäisesti herkun vieressä ja luotti tiukan katsekontaktin voimaan, myönnettäköön, et se kannatti ;o) Jos multa tippuu jotain lattialle, Pip kysyy nykyään aina katseella luvan syödä se. Agikentällä sillä ei kyl oo käytöstapoja, vaan kiihkeä plikka meinaa välistä syödä mun käden ;o)

Pakkanen on nyt sopevan täynnä herkkua, ja Nellikin muuttaa takaisin Harjavaltaan eli hakumatka lyhenee seuraavaksi kerraksi, ei se nytkään pitkä ollu.