Pitipä päivittää viimeisen syyslomapäivän jälkeen viikonlopun jutut, mutta niukasti on asiaa.

Lauantaina alkoi Roksunterin vatsa olla jo suht kunnossa eli se sai taas ruokaa melkein normisti illalla.  Tehtiin lagottokamujen kanssa kaksi pitkää ihanaa metsälenkkiä, eka aamulla ja toka illan suussa. Aamulla odottaessa piilottelin metsään tavaraa ja koirut etsiskelivät. Illalla tehtiin pienesti sisätokoa.

Tänään sunnuntaina on ollut synkeä puolitihkuinen päivä eikä oltu ulkona muuta ku kaks kunnon lenkkiä. Jäi siis jäljestykset tekemäti. :o/ Lenkillä keppileikkiä, luoksetuloa silleen, että jätin koiruset odottelemaan kauas keskelle metsätietä ja kutsuin sitten luo. Illalla taas sisätokot. Liikkeestä maahan on nyt hakusessa porolaisella, voih. Paikallaan käännöksissä peba toimii hienosti ja oikea asento löytyy useimmiten. ;o) Into on hyvä. Pippa teki kaukkareita melkoisen upeasti. :oD Ja milleen se voi olla niin nopealiikkeinen jätöissä. Väittäisin jopa, että nassi taitaa olla hommassaan tällä hetkellä vietikäs, vaikken sanasta tykkääkään. ;o)

Viikolla on hiukkasen ohjelmaa tulossa. Rok maanantaina tokoharkassa Porissa, kuin mahtaa käydä kello kuus valaisemattomalla kentällä. Keskiviikkona Pippaliini pääsee hierontaan Minnalle. ;oP Torstaina menee automobiili huoltoon, kallista hubaa lie, ja satavarmaan sataa vettä täysillä koko päivän, kun pyöräilen töihin (matka muutama kilsa mut silti :o/). Kyllä teki hyvää tää viikon paussi töistä, nyt voi jatkaa töitä haaveillen joulun pikku lomasta. ;o)