Tänään Pippa vietti nelivuotissynttäriään, onnea ihanalle hömpsyläiselleni :o)

Pip ei varsinaisia paketteja saanut, mutta jotain kivaa silti. Valkkasin sille isoimman possunnahkaluun vaparista. Pip ei heti oikein tykännyt siitä, vaan teki Rokin kanssa vaihtarit eli tilalle pienempi purtava. Kaupassa oli komiaoita broiskun filepihvejä, joissa tänään viimeinen myyntipäivä. Siitä siis synttärnami :o) Ihanaa pannulla paistettuna!

Harjattiin nassulaisen turkki oikein paraatikuntoon. Siitä lähti aikas roimasti karvaa. Pippa oli Onnin kanssa leikkilenkillä, mutta liekö ikä painanut, sillä tänään ei juoksentelu ollut makeimmillaan ;o)

Hyvin pientä harkkailua tottelevaisuutta ja superkivana juttuna illalla oli kunnon pitkä jälki. Vanhensin aavistuksen päälle tunnin kymmenkeppistä ehkä vajaan kilometrin jälkeä (jäljestäminen reipasta vauhtia kesti noin vartin). Jana loistava, sauvakävelijätkin menivät takaa, mutta Pip ampaisi janalle häiriintymättä ja noukki jäljen upeasti :o) Sillä oli just eikä melkein sopiva meno päällä, määrätietoinen veto. Kuonostin pysyi koko ajan maassa, vain yksissä pikkusen korkeammalla olevissa kanervissa ei tarvinnut haistaa maata :o) Yhdessä toisessa kohdassa en ole varma, menikö se pikkusen jäljeltä sivuun, mutta tiesi kumminkin koko aika, mitä teki. Kepit löyty hyvin ja palkka eli broileriåpihvi maistui hyvältä ;oD Maasto oli selvästi kuivempi kuin viime aikojen jäljillä, kuivaa kangasmetsää. Oon ihan supertyytyväinen! Synttärsankariplikka oli taituri!

Rokki sai pikkuriikkisen kans jäljestää, tein jousiampujain nurmikolle 12 askeleen jäljen. Jokaisella oli namia (broileria!) varpaitten ja kannan kohdalla. Alkuinnostus oli valtava, jouduin odottamaan, että poju raaski laskea nokan ja sittenkin olisi vauhtia ollut ihan liikaa. Mun pitää olla tosi tarkka, että vauhti pysyis rauhallisena. Haistotyö oli Roksuttajalla kiihkeän hyvää, seurasi hienosti askeleet. Kaks namia taisi jäädä, sillä hinku eteenpäin oli kova. Nami oli vaaleaa, mutta ei silti näkynyt nurmikolta hyvin, koska valitsin pitempiruohoisen paikan. Mitenköhän saisin aikaiseksi tehdä näitä jäljentynkiä useammin?! Ja pituutta tarvii lisätä, sillä nytkin askeleet loppuivat heti Rokin päästessä kunnolla jyvälle.

Eilisestä mainittakoon saalisleikkiharkka. Pipan kanssa ensin. Pips ei yhdessä vaheessa meinannut irrottaa edellisestä patukasta, mutta muutoin meillä oli kivaa paitsi, että kerran patu jäi lensi puun oksalle ;o) Rokki kiinnostui kivasti patukasta, mutta irrottaminen on vaikeaa :o) Muutama suht ok heitto onnistui ;o)