Edellisen päivityksen jälkeen Rokki sai jättää menemättä vinttariharkkoihin. Oli niin kuuma, että pelkäsin sen kiihkoissaan saavan lämpöhalvauksen. Metsälenkki Järilässä sen sijaan.

Perjantaina oli agiharkka, ja edelleen  liian kuuma meen laumalle. Pippa toimi pätevästi radanrakennuskoirana. Rokki agiloi hiukan kesysti. Mulla oli sille aikas kevyt ohjelma, mutta sekin hiukan liikaa. Ja hitsit aloin ite taas pitää kovempaa melua, ku koitan saada portsuun vauhtia. Pitäs sen sijaan saada selkeyttä, liikkuvuutta ja itsevarmuutta muhun, ni johan poronen kulkis. Pantiin kepit suht suoraan, liian vaikea, vinotettiin takasin.

Lauantaina säätiedotus lupas parempaa ilmaa eli siis viileämpää, mutta sitähän ei tullut, vaan kuuma jatkui. :o/ Olin seuraamassa TVA Porin järkkäämän  Jessica Ristimäen pitämän saalisleikkikurssin, josta pidin kovasti. (Mun aiemmin käyttämä/ yrittämä Salmen menetelmä on ok, mutta jos koiralla on jokin osa leikistä heikko, niin on ahdistavaa koittaa saada kaikki toimimaan.) Jessican ajatus oli, että koira saa enimmäkseen tehdä sitä osiota, josta se eniten nauttii ja joka palkitsee sitä. Seurasin kolme ensimmäistä harjoituskoirakkoa, minkä jälkeen pakenin pois kentän kuumuudesta. Nyt pitää saada aikaiseksi alkaa leikitellä Romppu Pomppusen kanssa, ideoita kyllä olis. Metsälenkki tehtiin illalla taas lagottojen kanssa.

Tänään tuli sentään meille sopivampi ilma. ;oP Ja satanutkin on. ;o) Pippa pakkaa köhimään kuivassa metsässä, joten oli jo aikakin sataa. :o) Aamulla kävelylle. Sitten otin koirustajat autoon mukaan, kun lähdin liikkuriksi TVA Porin TOKOon. Pari vuotta kai mennyt viime kerrasta liikkeenohjaajana, ni alku hiemaisen jäykkä, mut alkoi homma sentään sitten sujua. Ohjasin avoimen luokan yhdeksän koiraa, ylempiin luokkiin en uskaltautunut.  Melkein koko aika satoi vettä.

Pari viikkoa ja sitten alkaa kesä, ihanaa. ;o) Tai siis loma, joka tällä kertaa on oikeasti loma eikä kesän työttömyys!! :OD Kauheasti olis ideoita, mitä voitaisiin puuhastella, kunpa ne saatais toteutumaan. :o)

Loppuun vielä kappale ruuasta. ;o) Kävin perjantaina Säkylässä, joten Nelliltä hain Pipalle ja Rokille sapuskaa ja itelleni savumuikkuja ja -lohta Kalasatamasta. Söin muikkuja lattialla telkan edessä, ja yllättäin mulla oli kaks uskollista haistavanenäistä kaveria. :o) Haisu oli niin ihana, että kerran Pipalta lorahti kuolat mun savukalani käärepapereitten päälle. ;oP Toki nassikat saivat maistikkaat. Nelliltä hain matskua koiruin puuroihin: kalamassaa, sisäelimiä ja jauhista sekä komean kokoisia naudan jalkaluun palasia. :oD Kummallakin on edelleen maha kunnossa. Maksainen puuro maistui niille erihyvin. :oP Eilen keiteltiin taas yks kattilallinen, ja nyt jauhelihapuuroon sekoitettiin lopuks keitettyä, jauhettua perunaa, ja taas maistui hyvältä koiransuussa. ;o)