Tänään kävi Romppanen AgilitynLumossa harkoissa. Lähdin kotoa matkaan ilman koirien remmejä, joten piti palata. Taas matkaan ja sitten tajusin unohtaneeni Pipan töppösen. Se on enää käyttänyt vain ulkoillessa suojatossua, kun kerran sisällä ei imeskele polkuanturaa ja näyttää niin paljon paremmalta. :o) Siispä mentiin pikakäynnille metsään, jossa PIp sai kuljeskella ihan paljain jaloin. ;o) Harkkahallilla pääsi kävelylle vain Rokki, sillä asvaltille en Pispua päästä. Kyllä harmitti aussikkaa, ku ei saanut tulla haistelemaan Porin hajuja.

Ite harkka meni pääosin kivasti. Roksulla riitti radan yhtä kohtaa lukuun ottamatta vauhtia ihan ok. :o) Se meni reippaasti ja tällä kertaa en ite unohtanut rataa. Toistoja sai tehtyä nyt sen verran niukasti, että varsinkin se hidas kohta jäi pikkasen ärsyttämään, mut ei voi mitään. Loppuun tehtiin keinua ja apua sitä hauketta. Poro käy niin rajuilla kierroksilla, että pian tarvii hankkia kuulosuojaimet! Eikä sitä voi hiljentääkään, ku sit tuskin olis puolikskaan noin reipas keinulla mitä nyt. Se meni tosi rajulla vauhdilla keinulaudan päähän asti ja Tero laski minipöydälle. Laskua nopeutettiin joka kerta ja vimpalla kerralla lauta sai aikas vapaasti laskea pehmustetulle pöydälle. Jesh!!!

Olin niin iloinen ja onnellinen, ku harkkoihin saapuivat myös Suvi ja Tyty. :oD Pieni musta oli varsin pätevä radalla, vaikka ikävästä kohtauksesta on vasta lyhyt aika. Tyty on niin ihana ja symppis koira! ;oD