Tänään olis ollut viides yskimätön päivä. Oltiin lenkillä, ja annoin Pippurille namia rajujen juoksenteluitten jälkeen ja jatko menoaan samaan malliin. Ja sitten se alkoi köhiä. Mun korvaan kuulosti erilaiselta ku viimeaikainen yskä, ihan ku ois mennyt nappulat väärään kurkkuun. Hitsit, jos ei olekaan mennyt yskö ohi ja toi oli kumminkin sitä :o( Edelleen vaan pitää seurata nassia tarkasti ja toivoa, että oli väärä hälytys.

Ollaan käyty yskättöminä päivinä 20-30 minuutin kävelyillä, taisi pisin olla ihan tunnin. Mun vauhti ei oo tarkoituksella kova, mutta Pip juoksee ihan himona ;oD Treenailtu ei oo varsinaisesti mitään, ihan pientä seuramispätkää tai luoksetuloa ehkä sisällä pikkusen kaukkaria.

Aktivointipalloa ja -pelejä on käytelty, ettei aika kävis turhan tylsäksi. Ruoka maistuu loistavasti. Tänään alko narista, ku tajus mun alkavan laittaa ruokaa. Nassi haluais isomman annoksen, ni aloin raastaa joukkoon porkkanaa mahan täytteeksi. Vaikea yrittää öytää sopiva annos nappulaa, ku liikunta ei oo normaalia eikä mitään treenailuja. Ohjeessa olis Pipan painoselle noin neljänneskilo ja annan noin 160 grammaa, ja siltikin ihan ku ois pienesti pullistunut. Kaipa oikea määrä vähitellen löytyy, ku alkaa tavallinen elämä.

Loppukaneetiks tänpäiväisessä ASB-lehdessä ollut juttu: Pippa on maxi3-koirista 44. nopein ;o) Laskutapa on sellainen, että otettu vaan 0- ja 5-agiradat koirilta, joilla vähintään viis sellaista. Pipalla ollut keskimäärin 7,72 sekkaa alle ihanneajan ja ratavirheitä keskimäärin 0,6. Kuulostaa hyvältä, kun tuossa ei huomioida lainkaan, että yli puolet meen radoista ollut hyljättyjä :o)