Aamulla soitin Kokemäen kunnaneläinlääkärille Terhi Ihalaiselle. On just aloittanut naapurikaupungissa ja kuulosti puhelimessa oikein mukavalta. Selvitin Pipan ontumisen eli rasituksen jälkeen ja liikkeelle lähteissä, mistä sitten vertyy vähän ajan päästä. Lääkäri sanoi, ettei varsinaisesti pysty heti tekemään mitään, joten antoi Pispulaiselle Rimadyl-kuurin ja käski välttää rajua liikuntaa, liikkua toki pitää.

Lääke oli tosi hyvänmakuinen purutabletti ;o) Lenkillä pidän koiruset vuorotellen hihnassa.

Pelottaa. Toivottavasti Pipalla ei oo nivelissä häikkää. Sain sille hieronnan 2.12., kunpa löytyis ontumista selittävä lihasjumi. Eukanuban nivelmuonan meen ostamaan huomenna, ja hierojalta saadaan jotain nivelluontaistuotetta sinne mentäessä. Pippa menee ehdottomasti kuviin viimeistään Rokin mennessä vuotiaana. Maalailen koko aika kauhukuvia, että olkapäissä tai kyynärpäissä on nivelrikkoa ja meen pitää opetella elämään uudella tavalla. Kauhea ajatus, kun Pippa on kaiken täysillä tekevä höyrypää. Mietin, mitäköhän oon tehnyt, onko mun vika, jos nassilaisella on nivelissä häikkää.

Mun mielestä Pip on nyt särkylääkettä saatuaan ihan samanlainen, eli en usko suuremmin olleen kipuja. Pippa käyttäytyy ihan tavallisen iloisesti ja reippaasti, ontuu ja kevittää liikkeelle lähteissä oikeaa etutassua. Lenkillä se koitti päästä rökittämään Rokin ja poukkii tavallisesti, jos en kerkiä rauhoittamaan. Nyt ei voi ku toivoa parasta, löytyispä mun pupulaisestani jokin korjattavissa oleva häikkä.