Paperilla hyvin vähän tuloksia. Pippa oli kerran tokossa ja tekli upean ykköstuloksen. Rokki kävi neljässä näyttelyssä, joissa se käyttäytyi oikein hienosti ja sai hyviä arvosteluja. MH-kokeessakin poropoika kävi. Ja alkuvuodesta kummankin silmät peilattiin, Rokilla edelleen ppm ja Pipan lasiaisvuotoa ei enää löytynyt, parantunut.

Vuosi oli suht hyvä. Hiukan laiskasti harrastelin koirusten kanssa, mutta jotain kumminkin. Pippa opetteli verijälkeä, mutta syksyllä päätin, että jätetään ensi vuonna pois ja jatketaan vain pk-jälkeä, josta Pip enempi tykkää. Pk-jälki sillä meni uskomattoman hienosti koko kauden ajan. Rokki teki alkukauden peltojälkeä, mutta nälkä ei ollut riittävä ja opeteltiin keppi-ilmaisu ja siirryttiin metsään. Vähitellen taidetaan alkaa pikkasen ymmärtää toisiamme jälkiasioissa. :o) Esineruutua tehtiin harvoin, Pippa yli-innokas ja Rokille luotiin motivaatiota.

Tottelevaisuusrintamalla Pip teki harvakseltaan evl-liikkeitä. Tunnarin taisin pilata kokonaan, se palautetaan mieleen ensi vuonna. Aussikan motivaatio kohdallaan. :o) Rokki on tehnyt hiljakseen liikkeitä, kun en oikein osaa palkata poikaa. Ruuan ansaitseminen tokolla on sen mielestä kivaa. Rokilla kaikki erittäin vaiheessa, mutta ilme on yleensä hyvä. :o)

Agilityä Pip ei saa tehdä laisinkaan, sillä oikeassa etutassussa on kipeytyvä nivel. Mikään hillitön vaiva tuo ei ole, mutta en halua sille nivelrikkoa tai muuta ikävää, niin siksi huilia tästä lajista. Rokki on tehnyt agia säännöllisesti. Kesän kuumilla ilmoilla sen motivaatio oli loppua ja se ei muutenkaan kestä toistoja. Agi Roksun kanssa on vähän kuin nuorallatanssia, mutta on meillä silti lähes aina tosi kivaa kentällä.

Rokki kävi Lännen vinttikoirain maastojuoksuharkoissa. Lisäksi se osallistui Sprintti-iltaan ja Kiihdytyskisoihin. Roks on hulluna vieheeseen! ;oD Ehdottomastio pojan suosikkiharrastus! Valitettavasti Rokki haluaa  etsiä ja jahdata myös metsän eläimiä.