Lauantai oli meidän siivouspäivä, joten ulkoilua oli vain pari tuntia.  Annoin Rokin olla varsin apljon vapaana metsässä, koska se oli hyvin kuulolla. :o) Kerran Pippa-paha taisi leikeissä hälväistä sitä kylkeen, sillä poju kiljasi ja juoksi mun luo turvaan ja lohdutettavaksi. Ja heti perään jatkui Pipan ärsytys haukkumalla. ;o) Yksi ulkoilu oli käynti Hiittenharjun hiihtokeskuksessa. Mun veli soitti menevänsä sinne pulkkamäkeen poikien kanssa, joten toki piti käyttää hyväksi tilanne ja esitellä Rokille pulkkailijat. Olin varma, että Rok pelkää ohi kiitäviä pulkkia ja kiljuvia lapsia, mutta ei ollut näin. :oD Pippa oli ihan hulluna veljen perään, Rokki kans hinkusi rapsutukseen. Roksu ei edes koittanut väistää ketään, otti nautinnolla vastaan rapsuttamaan tulleet lapset. Se ei pelännyt edes seistä jonkun laskettulusuksilla. :o) Kävin kerran laskemassa pulkalla veljenpojan kanssa, ja silloin pienet koiraraasut luulivat  mun hyljänneen ne. Repukat pitivät aika ääntä. ;o) Ainoa huono juttu tuolla oli, että aluksi hiljaisen innokas Rokki oppi kitisemään, loistavana opettajana toimi kitisijöitten kuningatar Pippa.

Sunnuntaina ajtkui siivous, mutta nyt sentään tehtiin kahden tunnin kunnollinen metsälenkki Tuulan koikkujen kanssa. Suuri osa kuljettiin umpihangessa, joten tehokasta oli. Rokki oli taas jonkin aikaakin vapaana ja homma toimi. :o) Kun se on kuonopannassa, pysyy se varsin hyvin mun takana vaikka muita koiria takana. Ja tänään sen häntä oli silleen rennosti taakse ei pystyssä äijätyyliin. Ehkä se siitä kesyyntyy!

Sisätottelevaisuutta harrastellaan. Rokin sivulletulossa autan taas vähän enempi, jotta paikka ei olis liian edessä. Paikallaan se pysyy kivan rauhallisesti. Tosin tänään hiivin hakemaan nappulat ja sit kysyin nukkuvalta koiralta, tehänkö. Tottakai se halus tehdä, mut meinas nukahtaa paikallas istuessa. ;o) Eteen liimautuminen on nyt taas niin innokas, että vinoutta tarpeettoman usein. Mulle siis rauhallisuutta tähän. Tuolin kiertämistä tehtiin eka kerta tänään. Tarkasti poju seuraa namikättä, mut eiköhän se siitä vielä irtoa. Rokilla on hyvä asenne tekemiseen. :o)

Pippa oli niin kiihkeällä tuulella tänään, et hieman kitisi. Seuraaminen tosi täpäkkää, jätöt sähäkät ja odottaminen asennossa rauhallinen. :o) Eteen liimautuminen hyvän kiihkeä ja suora. Kaukkarit innokkaat, mut teknisesti meen vakkaria vaatimatonta tasoa. Paikalla pysyminen mun tehdessä mitä oudoimpia jumppaliikkeitä oli erinomaisen rauhallista. Taitava tyttö!

Kokonaan taisin unohtaa tänne pistää ensi viikonlopun jännitysjutun. Kumpikin koira menee silmäpeilaukseen. Porissa on joukkotarkastus, jossa varmistetaan Pipan muutoksen toivottavasti pysyneen samalaisena ja nähdään, millainen on Rokin ppm. Kunpa ei löytyisi mitään uutta vikaa kummaltakaan. Peilaava lääkäri taisi olla Elfving.