Maanantai-iltana treffattiin Marianne ja Rambo-aussie. Rambo aloitti, seuraavaks koiruset sai yhdessä hiukan ulkoilla ja sit oli Pipan vuoro tehdä liikkeitä.

Tunnari ei oo nyt kunnossa. Nurmikko oli tosi pitkää, en ees nähnyt palikoita. Pip toi väärän :o( Pantiin palikat asvaltille, ja johan onnasi ;o) Mitäköhän tuollekin probleemalle kannattas tehdä. Ehkä alan metässä etsityttää mun hajuista käpyä ja koitetaan tehdä oikea tunnari pari kertaa viikossa. Kaukkareita tehtiin varsin niukasti, sillä Pip teki niin hyvät vaihdot, että ei ois voinut petrata. Siispä kunnon palkka ja seuraavaan. Se oli luoksetulo, jota muutama suoraan luo ja puun kiertämisen yhteydessä pysäytin seisomaan ja heitin nopeasti pallon palkaks. Muutaman pallon jälkeen alkoi tyttönen varsin hyvin reagoida "seiso"-kehotukseen nopeasti :o) Sitten hiukan seuraamista, ihan hyvää.

Kaukkareita on tehty päivittääin tosi niukasti, koitetaan vaan saada oikeita liikeratoja monta monta toistoa, jos vaikka vahingossa tulis tehtyä ne piirinmestiksissä ;oD Lenkillä eteenmeno, kovin innokas, sillä ei olla tehty montaa kertaa jälkikokeen jälkeen. Seuraamista ja jättöjä silloin tällöin hiukan. Vähän taas niukkaa ollut reeni, koitamma runsastaa.