Porojauhis on hyvää. :oP Siis oikeasta porosta tehty KennelRehun koiranruoka, ei olla Pipan kanssa pistetty Rokkia lihoiksi. ;oD Kumpikin tykkäs kovasti, ku maistettiin ensmäistä kertaa. Vaikuttais hajun perusteella sisältävän suht paljon verta, mutta tuollaisesta jauhetusta kypsästä lihasta on hiukan vaikea tehdä diagnoosia. :o)

Keskiviikkona oli agikurssin viimeinen vetokerta. Nyt meinaan muutamia yksittäisiä reenejä vielä vetää tässä kesäkaudella, mutta syksyllä ei enää kerkiä.

Keskiviikkoaamuna oltiin jälleen vakilenkkikaverien kanssa Kokemäellä metsälenkillä. Roksua juoksutti kovasti paljon, ja pitkästä aikaa oli ilmassa hiemaisen ylimielistä asennetta. Pomps olikin hihnassa ison osan lenkistä. Pippa on sitten taloudellinen koira! Heiteltiin Tuulan kanssa koirustimille kuivia leivänpaloja lammikkoon, ja aussielainen meni syömään lagottojen kanssa. :o) Pippa on kyl niin röyhkeä, että taisi saada ihan hyvän saaliin. :oP

Torstaiaamun ohjelmassa oli yllättäin lenkki Tuulan sakin kanssa. Roks oli ison osan matkasta hihnassa, ettei täydellisesti väsytä itseään ja jaksaisi myöhemmin agiloida. Illalla mentiin Hossuun agiharkkaamaan Johannan, Suvin ja Tuulan koirulaisten kera. Johanna ja Halla olivat tehneet hienon tokodebyytin, ja tarjosivat aluksi sen kunniaksi kakkua. ;oP Pippa oli pienesti agiloinut tiistaina, joten se sai ainoastaan rakentaa rataa. Päivä oli lämmin, joten Roksunterille ihan niukkikset jutut. Eka setti oli pelkkää puomin kontaktia, jossa se oli oikein reipas ja taitavakin. :o) Namit oli odottamassa, namitin kontaktilla lisää ja koitin olla hiljaa. :o) Tokassa sessiossa kaks hyppyä (vähän vinosti), putki ja hyppy, joka tehtiin irtoamisharkaksi. Se meni loistavasti ja oikealla ilmeellä. ;oD Loppuun vinokeppejä, joita tehtiin useampi toisto ja hiljakseen väännettiin pystympään. Ei enää montaa senttiä, et ovat pystyssä. :oD Ja Pomppunen teki hienosti, yks moka tais tulla, ku toistoja runsaasti. :o)

Vihdoin saatiin HelsiTarista vaatekset. :o) Niissä on Johannan piirtämä eri hieno logo, ärripurrinnäköinen koira ja teksti Vastakarvaan. ;oD Joteskin koira on niin rokkimainen. ;oP Treenitasku, huppari ja t-paita mulle sekä kummallekin koiskulle märkäloimi. Pip jo uiskenteli Järilän lammikossa, niin sai koekäyttää omansa. Oliivinvihreä loimi on kyllä hieno. :oD Ja niihin on kirjailtu kuononaamojen nimet, ni eivät mee sekaisin. :o) Treenitasku on tosi näppärä. Lenkillä sinne mahtui vaikka mitä, ja harkoissa sai pitää kaiken arsenaalin mukana eikä ensinkään selkä hionnut. Kovasti tykkään kaikista hankinnoista.

Tänään on juhannusaatto. Aamulla aikaisin metsälenkille lagottojen kanssa. Sitten viimeisiä ruokahankintoja suoramyynnistä ja kaupasta. Kaupan lihahyllyssä oli viimeisen päivän broiskujauhista puoleen hintaan, joten koirustimillakin oli erijuhlava juhannusateria. :oD Kylässä ne saivat pienet naudan ydinluut palaset. Oltiin serkun luona grillailemassa ja viettämässä aikaa, ja hetko sitten palattiin kotio. Koirat nukkuvat ku pikkupossut ja itteäkin väsyttää.

Hyvää juhannusta! :oD