Toissapäivänä oli ihana aurinkoinen ilma, ja oltiin kuvaamassa Pippaa varikon lähiseutuvilla. Kaunokaisesta tuli hyviä kuvia :o) Sen jälkeen oli asiat vähemmän hyvin :o( Pippa-pirulainen söi metästä jotain superilettävää, yökyökyök. Raivosin niin, että kurkku kipeytyi, ja vielä illallakaan ei oltu väleissä. Illalla olin hommissa, ku jouduin HPSH:n tilintarkastajan varamiehenä töihin. Mielenkiintoista hommaa, suht kaikki selvisi.

Ystävänpäivänä oltiin taas ystäviä ;o) Pippa autoi mua kaikessa mahdollisessa. Se on erihyvä kantamaan mattopiiskaa ja harjaa kotioven ja mattotelineen väliä ;oD Laitettiin kotia pentukuntoon.

Tänään jatkettiin kodin laittoa. Oon nyt saanut matot suht joka kohtaan lattiaa. Lyhyitä ja pieniä mattoja sen takia, että ne saa pestyä pyykkikoneessa. En halua penikan liukastelevan, siinähän on vaarassa lonkat sun muut nivelet.

Nyt alkoi hiihtoloma, ja huomenaamuna lähden Tuulan kanssa hakemaan poropojan kotiin. On tätä odotettukin ;o) Serkku hakee Pipan huomenna muutamaksi tunniksi, käyvät lenkillä ja tädin luona, ja sitten takas kotiin odottamaan. Pennun näkeminen on kivan jännittävää, mutta Pipan reaktio mua hiukan pelottaa.