Aamulla meillä oli treffit Millan ja Ninjan kanssa Paniksessa. Mun ei pitänyt ottaa Pippaa mukaan. Ajattelin, etten millään pysty tällaisena lumisadepäivänä varjelemaan sen käpälää hangilta, niin mentiin sitten kolmisin. Pippaa ei tarvinnut pitää hihnassa, koska se ei lähtenyt hankiralleihin Rokin ja Ninjan kanssa. Kerran plikkaa ärsytti kakaroitten leikki ja se meni keskeyttämään, mutta Ninjapa ei väistynyt vaan pisti leuan Pipan selälle. Siitä tuli aika ärinä, joka keskeytettiin välittömästi. Rokki paini Nipsun kanssa tosi innoissaan ja näillä hangilla ei paljon pupuset liiku, niin ei tarvinnut porolaisenkaan niitä etsiskellä. Just ennen kotiin lähtöä Roks näki vielä Taikan, ja ihastui kovin, kun pitkästä aikaa tapasivat. Roksula oli ihan koko aika vapaana eiukä huidellut minnekään.

Iltapäivällä mentiin lagottojen kanssa lenkille, ja nyt jätin Pipan kotiin, vaikka ei ontunut Panelian keikan jälkeen. Järilän metsissä oli myös kauhea määrä lunta ja kävely taas rankkaa. Rokki oli yli puolet ajasta irti. Yhdessä vaiheessa se tutntui saaneen jonkin heikon hajun ja otin varmuudeksi piuhaan. Portsu leikki oikein kunnolla Mallan kanssa, koitti hiukan vokotella Taraa huonolla menestyksellä ja Leksun kanssa meinas tulla pientä kränää, mikä lopetettiin heti. Mulla oli taskussa pari keksiä ja pussillinen Roksun ruokaa. Palkkasin pojun joka kerta, kun tuli moikkaamaan mua vapaana ollessaan, portsulaisella erinomainen ilme. :o)

Treeni tänään niukahkoa, kun ovat ulkoilujen jälkeen vain nukuskelleet. :o) Pientä sisäharkkaa toki tehty. Rokilla suht ok ilme, joten pikkasen seuraamisen alkua. Pippa on tehnyt muutaman liikkeen ja vastan sitten saanut palkan. Toimii muuten ok, mutta vähän hitaampi on. Toisaalta Pipan hitaus ei vielä ole hidasta vaan ihan toimivaa tokostusta. :o)

Pippa syö nyt toista päivää Golden Eagle lohinappia ja Jahti&Vahti kananappulaa sekoitussuhteessa 1:1. Huomenna annan jo pelkkää J&V:a, koska vatsa ei oo mennyt löysälle, vaan tuli ihan normit tortut. Kakimäärä on iso, mitä on ollut koko aika GE-nappulan ajan. Ja nyt saatiin pellavansiemeniä, joilla aletaan vähitellen korvata osa aamun porkkanaraasteesta.